2015 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim işleme girmiş ödenecek de görüyorum ? Kontrol edin arkadaşlar, konuyu ben mi kaçırdım yoksa.

ödenecekte görüyorum demişsiniz, ödemede zaten kesinleşmeler olduktan sonra gözükür ama işleme o tarihte girmez biliyosunuzdur sizde. ödemeler sekmesine gelin orada ...otomatik işlemi devam ediyor yazısını göremessiniz zaten. karıştırmışsınız :)

ulan yapmayın şunu işleme girdi demeyin ne zaman girecek kaldık yine 5 kuruşsuz bu ayda :D

Bak ya sayfanın başını görünce heycanlandım aşağılara geldikçe yüzüm düşmeye başladı :)

Pazar Gecesi şafağa karşı doğuya bakın.
( Gandalf )
:D

Geri sayım başlasın dostlar.

Pazartesi paralar hesaplarda

Umarım herkez ödemesini alır bu birazda şans işin döndü herkeze bol şanslar :)

son 2-3 aydır yeni adsense açıp işleme girmeyen oldumu ?

yeni adsenselerde işlem sorunu yok sanırım.bilen biri yazabilir mi ?

saygıdeğer arkadaşlar niye konuyu boşuna güncelliyorsunuz. 23ünde yazın.

2 aydır duymuyorum diyebilirim varsada çok nadir.

Hazır konu uplandı bari birşey sorayım. Geçen ay yeni adsense açmıştım pin ve banka içinde bir kanal bağladım şimdi baktım adsense e bağladığım kanal patlamış daha yeni açılmış adsensede oldukca yüksek kazanç var sıkıntı olur mu bu? Ne ayaksın ilk aydan bu kazanç ne der mi bana google amca?

Hazır konu uplandı bari birşey sorayım. Geçen ay yeni adsense açmıştım pin ve banka içinde bir kanal bağladım şimdi baktım adsense e bağladığım kanal patlamış daha yeni açılmış adsensede oldukca yüksek kazanç var sıkıntı olur mu bu? Ne ayaksın ilk aydan bu kazanç ne der mi bana google amca?

ilk aydan 4 haneli euro ödeme aldım yurtdışı hesaptan bişey olmadı rahat ol :D

Valla beyler aralıkda adsense açtım 12 martta kimkikle onayladım kazancım baya iyi diyyebilirim ancak 12 martta onayladım hala işleme girmedi 22 sinde işleme girip onaylanmassa patladım sanırım adsense banlanıcak kanalları partnere geçiricem ordan da para alamassam yt de bir kişi eksik yola devam ediceksiniz :=)

Geçen ay yeni adsense ile x.xxx tl aldım bu ay yüksek ödeme bekliyorum bakalım işleme girmeme sorunu komple kalktı galiba?

Hocam benim işleme girmedi 12 martta kimlikle onaylattım hala işleme girmedi girermi bilmiyorum kimsede bilgi vermiyor eğer işleme girmesse buradan bilgi vereceğim herkeze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri