2016 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serikazanc.com who is bilgilerinde guzelhosting ya da sadecehosting sunucularında barınıyor. Bu hosting firmalarını r10 dan ya da başka bir şekilde ulaşmaya çalış. Durumunu anlat belkim yardımcı olabilirler.

R10 üyeliğim yok malesef. Telefonla da bilgi vereceklerini sanmıyorum hocam.

Garanti Bankası ödeme alan veya ödeme halen alamayan varmı?

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 17:29 ----------

Enparalar ve garantilerin tamamı hesapta. Teşekkürler Adsense(seni seviyoruz)
Başlangıç 08:45
Son Gelen : 10:37

Hocam garantide gecikme oluyormu zaman zaman

Enpara ödemem hala gelmedi kesinleşmiş kazançlarda miktar yazıyor banka hesabımı da onayladım hala ödemem gelmedi anormal bi durummu var acaba.

Enpara ödemem hala gelmedi kesinleşmiş kazançlarda miktar yazıyor banka hesabımı da onayladım hala ödemem gelmedi anormal bi durummu var acaba.

Hocam ilk ödeme sanırım.. İlk mesajtada yazdığı gibi ilk ödemeler 1 gün geç oluyor.. Bugün inşallah sorunsuz alırsınız

banka hesabın birincil değil birincil yap sorun düzelir

Dün akşam o dikkatimi çekti birincil olarak seçmiştim.

---------- Spam Engelliyici 10:43 ---------- Önceki Mesaj 10:40 ----------

Hocam ilk ödeme sanırım.. İlk mesajtada yazdığı gibi ilk ödemeler 1 gün geç oluyor.. Bugün inşallah sorunsuz alırsınız

Bundan önce adsense yi satın aldığım arkadaş 2 kez ödeme almış, İnşAllah hocam bekliyorum bakalım.

İlk ödemede bazen gecikiyor, ödeme yüklü ise problemde çıkartıyorlar kanıt vb şeyler istiyorlar baya uğraştırıyorlar anlayacağın..

anladım. evet ilk ödeme fakat yüklü değil hocam. cuma gelmiş mail, hsonu falan dedim ama umarım yatar yarına kadar. teşekkürler cevap için.

Soyad yanlis yazıldıgindan ödeme yapıldığı halde hesaba geçmedi, adsenseye geri yatırılması süreci kaç gün, daha önce aynı sorunu yaşayan varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri