2016 ARALIK Ayı Kazançları, 2017 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%56 kesinti ile kesinleşti. Geçen ay %15 ile kesinti yaşadığım adsense geçen ay 1 kanal kanapanmisti.

tek adsense tek kanal özgün.
kasım kazancı kesinleşmemişti.
aralığın sonunda kanal kapandı.
hem kasım hem aralık kazancı 4 haneli.
ve aralık kazancıda kesinleşmedi.
ikiside kesinleşmedi yani hala beklemeye devam.

Geçen ay fazla kesintiye uğrayanlar bu ay o parayı alabildilermi? Yoksa kesinleşmeyenlermi kesinleşiyor

bizde yaprak kıbırdamıyor aralıkta kasım için 4 haneden 2 hane kesinleşmişti şidmi 4 haneden bekliyorum yine

3. dalga ne zaman 3.dalga :D

Artık büyük dalga yok usta, kısa kısa tek tük sabaha kadar sürer ama toplu kesinleşme olmaz. En toplu kesinleşme de 2 saat sonra oluyordu yaklaşık. Yani 2:30 gibi olur saat olarak. Sonrası tek tük.

Selamun Aleykum!

Arkadaşlar Youtube analytics kısmın'da Kasım Ayı İçin ne yazıyorsa aralık ayı için ne yazıyorsa eksiksiz hatta fazlası ile kesinleşti (2 ay birden kesinleşti) bende 4 rakamlıdır bilginize! Sizlerin de kesinleşir inşaAllah :)

Allahım sana binlerce kez şükürler olsun, geçen ay 5 hane yaptığım bir adsenseden az bir miktar kesinleşmişti, şuan 5 hane fazladan kesinleşti yine,

Allahım sen burdaki tüm abi ve kardeşleriminde yüzünü güldür inş,

Korktuğumuz gibi çıkmadı :)

Yüzde 60 65 civarı kesinti olmuş hepsinde. Artık kapanan ödemiyor mu adsense?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orası muamma. bütün kanallarım aralıkta tek tük tek tük kapanmıştı.

%94 ile kesinleşen adsense'te var, %60 ile kesinleşende var. neye göre kesinleşiyor tamamen bir efsane.

Allahım sana binlerce kez şükürler olsun, geçen ay 5 hane yaptığım bir adsenseden az bir miktar kesinleşmişti, şuan 5 hane fazladan kesinleşti yine,

Allahım sen burdaki tüm abi ve kardeşleriminde yüzünü güldür inş,

Korktuğumuz gibi çıkmadı :)

çekiliş bekliyoruz :D

Abiler İsviçre Adsense , %17 kesinti , kolay gelsin..

Edit : Bişi rica edebilir miyim , pin istemem lazım acil şekilde ama öyle bi sayfa bulamadım adsense'te yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Kesinleşti %7 kesinti ile

---------- Spam Engelliyici 01:48 ---------- Önceki Mesaj 01:47 ----------

Arkadaslar 5 dk önce girdim kesinlesmemisti forma girdim burdakileri okurken şimdi bidaha baktım kesinlesmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri