2016 ARALIK Ayı Kazançları, 2017 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanalı kapanıp geçen ay yüksek kesintiyle kesinleşmiş ve şuanda hala kesinleşmemiş olanlar var mı ? Herkes kesinleşti diyor bende hala tık yok.

bendede 15 adsenseden sadece 2 tanesi kesinleşmiş :S :D kesinleşmeyenler varmı hala beyler yada son 5dk içinde kesinleşen

kasımda 4 hane 2hane kesinleşti kanal aralık 11e kadar 4 hane biriktirik kapandı kesinleşme yok şuan için :(

Tam olarak bendede aynı durum var hocam. Eğer kesinleşirse etiketleyebilir misin beni ?

Bi kacına baktım birinde

%65 kesinti

birinede %120 eklemişler içinde 2 haneli vardı 3 haneli yapmışlar

%97 kesinti ile bir adsebse kesinleşti kanal kapanmisti

beyler KAPANAN KANALI kesinleşen var mı?
valla ben kanal takibi yapmıyordum ama kesinleşen adsenselerime baktım. geçen ay normal kesinleşende bu ay %94 kesinti var.

geçen ay %80-90 civarı kesinti olanlarda ise bu ay %50-60 kesinti var.

kesinleşme var ama kasımdaki eksik kesinleşme mi yoksa aralık kesinleşmesi mi bilmiyorum.

eğer kasımda eksik kesinleşenler ise, şubatta da aralık ayının kazançları kesinleşir. bunu bekleyip görebiliriz ancak.

tam sonuca ulaşamıyorum çünkü mesela kasımda 4xxx kazanmış aralıkta 4xx kesinleşme olmuş. aralıkta yine 4xxx kazanmış bu sefer 2xxx kesinleşme olmuş. rakamları atıyorum bu şekilde. ama mantık böyle yani.

Kazanç paylaşımı değil örnek olarak yazıyorum.

Kasım : 453tl - 2.16 tl kesinleşen.
Aralık : 301tl - 46 tl kesinleşen.
( Toplam %84 Kesinti Yaşamışsınız )

Şimdi Google burda ne yapmak istiyor?
Geçen ayda kanallar açık bu ay açık kanal yok adsensede.
:D
Cidden fena saçmalıyor.
2 ay birden kesinleşir diye beklerken bize yine hüsran.

Geçen ay normal kesinleşen kanalım açık kanal %20 ile kesinleşmiş.

2. ve 3. adsensimde işlem yok . Geçen ayda kesinleşme olmamıştı bir tanesinde.

Kasım Ayında 5 Haneye Yakın Beklediğim Hesaptan 36 Kuruş Kesinleşmişti. Aralık Ayında Yine 5 Hane Beklediğim Aynı Hesap Hiç Kesinleşmemişti. Bu Ay Dedim ikisi Birden Kesinleşir Yine Kesinleşmedi :) Hadi Dedim Yeni Adsense Açalım. Ondada 5 Hane Bekliyordum Tek Kanal Bağlıydı ve Kapanmıştı. Oda Kesinleşmedi :))) Sağlık Olsun.. Server Parasını Çıkaraydık iyiydi...

2 tr adsense hesabımdan.

1-3 kaneli olan kesinleşmedi.

2-5 hane olan kazancın %32 gibi bir kesinti ile kesinleşti Çok şükür.

Kanalların her ikisinde de spamdan ve telifden kapanmalar olmuştu. Kazasız belasız ödeme almak nasip olur inş. Darısı diğer ödeme bekleyen arkadaşlarıma.

3 adsense de kesinlesti.

%16
%16
%11

Allah bin bereket versin. Herkes parasini sorunsuzca alir insallah.

TROOOL DEĞİL .. GEÇEN AY KESİNLEŞMEYEN ADSENSE KESİNLEŞTi

şimdi baktım 8.400 olan adsensem 7k olarak kesinleşmiş
kanal ocak 9 gibi kapanmıştı aralıkta 8.400 tl vardı 7k olarak kesinleşmiş

Saat kaçta kesinleşti arkadaşlar anlık olarak mı yoksa 10-15 dakka once mı kesınlesmış?

Evet ben de yazayım.

3 hesabımdan 2 tane kontrol ettim.

4 haneli olan hesabımda kanal kapanma olmadı geçen ayın kazancıyla birlikte %15 kesintiyle kesinleşti.

Diğer hesapta 5 buçuk hane kazanç vardı %50 kesintiyle kesinleşti.Kesinti de 5 haneye yakın, umarım onu bari sorunsuz alırız da biraz rahat ederiz.Bu hesapta 2 kanal vardı 2'si de kapandı.

Son düzenleme:
3. dalga gelir mi?
Bir adsensem kesinleşti güzel bir şekilde diğerinde halen bir kıpırdama yok.

Kesinleşen Adsense 00:35'de kesinleşti sanırım.

arkadaşlar lütfen kesinleşenler nezaman kesinleştigini yazsın 15 adsenseden 2 adsense kesinleşti son 5-10dk içerisnde yeni kesinleşen oldumu ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri