2016 ARALIK Ayı Kazançları, 2017 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heyecandan ölecek millet şimdi😀

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinleşen rakam şaka gibi olduğu için yazıyorum rakamı sıkıntı varsa editlerim.
1 adet adsensemde 1215 liradan 14 lira kesinleşmiş .
Afedersiniz ama b.okunu çıkardı iyice bu google.

iyi bi kanal vardı kapanan kesinleşmiş

Ne zaman kapnmıştı hocam kanal? Bir de kanalı silmişmiydiniz kapandıktan sonra?

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

kapan kanal varmıydı arkadaslar fazla kesintilerde onuda belirtirseniz iyi olur hakkımızda hayırlısı

%100 kesinti kanal askı olmuştu belki ilerleyen zmanlarda kesinleşme olur ama sanmıyorum :(

geçen aylara bakıp durmayın arkadaşlar.bu ay kesinleşme varda bize mi yok.2-3 kişinin kesinleşmesiyle olacak iş değil by

Ne zaman kapnmıştı hocam kanal? Bir de kanalı silmişmiydiniz kapandıktan sonra?

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

kapan kanal varmıydı arkadaslar fazla kesintilerde onuda belirtirseniz iyi olur hakkımızda hayırlısı
tek kanaldı yılbaşından 4 gün önce bağladım o kapanmıştı yaklaşık %30 kesinti var ortalama

Küçük adsense küçük bir kesinti ile kesinleşmiş, geçen ay %99 kesinti olan adsensede henüz işlem yok

Herkes gibi bende çok heycanlıyım. Umarım geçen ayki kesintiyi de eklerler.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

2 adsenseye baktım işlem yok ; geçen ay ödeme alan % 10 kesinti ile aldığım adsensede hareket yok kesinleşmeyen adsensede hareket yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri