nescafe3in1
Yasaklanmış
Arkadas hava atmayi seven bir ergen hocam. Bir iki yil once de inci sozlukte baslik acar kazanclarini paylaşır millete hava atardi. Simdi ifsa ederdim ama konumuz o degil.
Kesinleşen arkadaşlar ayrinti verirse seviniriz. Tr adsense mi ne zaman kesinleşti geçen ay ne durumdaydi gibi.
%bilmemkac yazip hadi eyvallah demek bos oluyor biraz
Hayirdir hava attigim da nereden cikti? Ben her ay kazanclar kesinlestiginde konuya gelir kesintimi yazar daha da gelecek aya kadar foruma ugramam. Kac kisiye yardimci olmusumdur eski konularima bakabilirsin.
Ergen demissin neye dayanarak soyluyorsun onu da yazsaydin? Actigim Amerika konusunu bi oku sonra kime ergen dedigini bir daha dusun. 4-5 sene oncesinden soz ediyoruz, liseye giderdim o zamanlar, Inci sozluk gibi bir sitede onu paylasmayacaktim da nasil kazandigimi mi paylasacaktim? Benim ifsalik bir durumum yok sorsan soylerim zaten nerden gelip nereye gittigimi, eski uyeler tanir beni, 5 aylik hesabina dayanarak bu kadar kendinen emin konusuyorsun anlamis degilim.
Simdi bana burda 21 yasinda sana hayat tecrubesi dersi verdirmek yerine kazanamadigin icin baskalarinin kazancini kiskandigin gercegini goz onunde bulundur, nerede hata yaptigini arastir, yeni yontemler dusun, kendine bir faydan olsun, milletin kazancina laf etme.