2016 ARALIK Ayı Kazançları, 2017 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15ine kadar umut var bence gerçi bu ay kesinleşmezlerse belki gelecek ay birlikte kesinleşir.

Eskilerde benim basima boyle bir olay geliyordu, mesela diyelim ki kasimda kanalim kapaniyordusa ve kapandigi gune kadar biriken kazanc aralikta degil de ocakta kesinlesiyordu, yani 1 ay sonrasindan kesinlesiyordu, bilmiyorum simdi durumlar nasil olucak, gecen ay kapanmalarim oldu da ama bu ay kesinlesme olmadi, sanirim subata kalmis artik

Eskilerde benim basima boyle bir olay geliyordu, mesela diyelim ki kasimda kanalim kapaniyordusa ve kapandigi gune kadar biriken kazanc aralikta degil de ocakta kesinlesiyordu, yani 1 ay sonrasindan kesinlesiyordu, bilmiyorum simdi durumlar nasil olucak, gecen ay kapanmalarim oldu da ama bu ay kesinlesme olmadi, sanirim subata kalmis artik

kasım kazancı kesinleşmeyen 5 adsense hala kesinleşmedi

gelde mantık ara :mad:

Banlanmayı da göze alarak gerbildirimle ve mail atarak sorunumu dile getirdim.

Şu belirsizlik mahvediyor insanı, kesinleşsin veya hesap kapatılsın razıyım. Yeter ki bir şey olsun.

Arkadaşlar bende Aralık'tan beri büyük sinir stres yaşadım. Ne video yükledim ne başka bir şey.. kendime ait 4 Youtube kanalım var ve tamamı da kendi çekimlerimden oluşan videolar olduğu için hayata küsmüştüm neredeyse :) Youtube support ile pek çok mail yazışmalarından sonra 12 Ocak'ı son umut olarak sabırla bekledim. Hatta gece dayanamayıp 12'de yattım. Şimdi kontrol ettiğim de Kasım ve Aralık'ın kazançları %5 - %10 (heyecandan tam hesaplayamadım ama diğer aylara göre çok ufak bir kesinti yapılmış) kesinti ile kesinleşmiş durumda... yaşadığım rahatlığı şuan tarif edemem.

Forumu sadece takip eden biriyim ama şu sorun sayesinde hepinizi bir aydır tanır gibi oldum :D umarım herkes emeklerinin karşılığını bugün alır.

İyi ve mutlu günler.

hocam sizin USA hesaplar da mı kesinleşmedi hiç?

usa hesaptaki 3 kanalı kasım 29 gibi 3 yeni adsenseye 1 adsense 1 kanal yaptım 30 kasımda 3üde kapandı ne aralık ne şuan kesinleşme yok

usada bağlı kanal yoktu kesinleşmemesi normal ama ayırdığım adsenselerde kesinleşmesi gerekirdi

iyice sinir oıldum ya

şuan 1 hesabı kontrol ettim. normalde 3 hane kesinleşmesi gerekirken 13 tl kesinleşmiş. Yani halen biraz düzensizlik devam ediyor. tek tesellim bu ayı idare edecek kadar başka kanalımın kesinleşmesi.

usa hesaptaki 3 kanalı kasım 29 gibi 3 yeni adsenseye 1 adsense 1 kanal yaptım 30 kasımda 3üde kapandı ne aralık ne şuan kesinleşme yok

usada bağlı kanal yoktu kesinleşmemesi normal ama ayırdığım adsenselerde kesinleşmesi gerekirdi

iyice sinir oıldum ya
hocam bekleyelim ben kesinleşecek gözüyle bakıyorum. yüksek kesinti olsa umut yok olur ama şuan kesinleşmediği için tahminen kesinleşecek.

peki ya kesinleşmiş ve %100 kesinti yapılmış ise :)

böyle bir ihtimal yok. benim 1 adsenseme bağlı 6 kanal var. aralarında yarı özgün kanallar da var. bunlardan en azından bir tanesi kesinleşirdi. 0.01 tl olsa da kesinleşirdi. ama şuan hiç kesinleşme yok. umut devam ediyor.

%20 kesinleşmiş hayırlı isler YouTube

Gecen ay kesinlesmeyen de tık Yok

böyle bir ihtimal yok. benim 1 adsenseme bağlı 6 kanal var. aralarında yarı özgün kanallar da var. bunlardan en azından bir tanesi kesinleşirdi. 0.01 tl olsa da kesinleşirdi. ama şuan hiç kesinleşme yok. umut devam ediyor.

umarım dediğiniz gibi olur
neyse oluruna bırakalım yapacak bişey yok :(
https://www.youtube.com/watch?v=S_eUAUX11Fk

---------- Spam Engelliyici 09:59 ---------- Önceki Mesaj 09:59 ----------

%20 kesinleşmiş hayırlı isler YouTube

dün gece 2 de kontrol ettinmi

bu sabah kesinleştiğine eminmisin ?

En son saat gece 3 te baktım yine tık yok . Hadi be adsense şu hesapları kesinleştirde mutlu et bizi :)

Arkadaş biraz tebessüm için 1 tane adsense kesinleşmez mi. Umut biraz daha bekleyelim bakalım. Kesinleşen arkadaşlara da hayırlı olsun demeden geçmeyelim :)

F5 den yoruldum artık %99 kesseler razıyım yeterli kesinleşsin ya sevinelim ya üzülelim ya böyle oldumu yaşlanıyoz

adamlarda gece saat 3 fosur fosur uyuyorlar kesinleşmemi kaldı artık felaket tellalı olmak istemem ama kesinleşen kesinleşti kesinleşmeyen gene kaldı benimde çok fazla adsense kesinleşmedi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri