2016 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesinleşmeler aynı anda olur arkadaşlar kesinleşmedi diyenler %100 kesintiye uğramışlar o yüzden boşa umutlanmayın geçen ay başıma gelen bişey bu

geçen ay spama giren 2 adsenseye birer boş kanal bağladım, sürekli bu kanalları kontrol edecem, kapanırlarsa adsenseleri silecem bi ihtimal ödeme yaparlar

%20 kesinti nedir yaa

halinize sükredin hocam, yüzde 20 kesinti normal bi kesinti, beş yıldır bu işteyim çoğunlukla ortalama yüzde 20 kesinti oluyor

Google artık banlamiyor kesinlesmeye yakın kanallari kapatıyor kesintiyle alıyor alacağını :(

Prens'e katılıyorum arkadaşlar bütün ödemeler aynı anda kesinleşir.Ödemeniz kesinleşmemiş ise %100 kesinti olmuş demektir.Bu durumu yaşıyan arkadaşlara geçmiş olsun

Prens'e katılıyorum arkadaşlar bütün ödemeler aynı anda kesinleşir.Ödemeniz kesinleşmemiş ise %100 kesinti olmuş demektir.Bu durumu yaşıyan arkadaşlara geçmiş olsun

bilip bilmeden konuşmayın ya ne aynı anda kesinleşmesi her ay hep gecikmeler oluyo geçen ay bile oldu herkes aynı anda kesinleşmez !

Üstad %100 kesinti mi yoksa diğer aya mı yansır? Sizin geçen ayki bu aya yansıdımı
kesinleşmeler aynı anda olur arkadaşlar kesinleşmedi diyenler %100 kesintiye uğramışlar o yüzden boşa umutlanmayın geçen ay başıma gelen bişey bu

Hocam bu kadar kesin konuşma. İlk defa olan birşey değil bu. Herkesin aynı anda kesinleşecek diye bir olay yok

Arkadaşlar artık kapanan kanallar %100 kesintiye mi uğruyo yoksa sonraki ayda mı kesinleşiyor.Başına daha önce böyle bir durum gelen var mı ?

Arkadaşlar artık kapanan kanallar %100 kesintiye mi uğruyo yoksa sonraki ayda mı kesinleşiyor.Başına daha önce böyle bir durum gelen var mı ?

benim anladıgım telif dünya geneli gelen kanallarlar normal spam içerik diye kapanan kanallarda bişey yok

%19, %17, %7, %7 olarak neredeyse tüm adsenseler kesinleşmiş kesinleşmeyenlerde var tabi :/ hakkımızda hayırlısı olsun cümleten :)

Hocam eylülde kapanan kanallarınki mi yansıdı ekim olmasın o ?
tüm adsenseler kesinleşti.eylülde kapanan kanalların kesinleşmeleride bu aya yansıdı...bu gün güzel bi günn :D 21inde görüşmek üzeree diyelim

az önce kapanan kanal için %99 kesinti yazmıştım ama öyle değilmiş tekrardan inceleyince gördüm ki o %1 lik kesinleşen açık olan bir kanalın parasıymış. yani kapanan kanala ait bir kesinleşme söz konusu değil. %100 kesinti diyen arkadaşlar kanallar kapanmışsa haklı olabilirler. önümüzdeki aya öderlerse öderler artık, pek umudum olmasa da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri