fazladan nekadar kesinleşti hocam, yüzde olarak verebilirmisin
hocam ekimde ki kesintinin yüzde 90 ı kadar kesinleşmiş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fazladan nekadar kesinleşti hocam, yüzde olarak verebilirmisin
halinize sükredin hocam, yüzde 20 kesinti normal bi kesinti, beş yıldır bu işteyim çoğunlukla ortalama yüzde 20 kesinti oluyor
fazla kesinleşen varmı 2 adsensemde fazla kesinleşme var hemde birisi 2 kat fazla kesinleşmiş[MENTION=8078]brocker[/MENTION] ne diyorsun bu işe üzümü kalmamış adamlar bağıda vermiş
ödemeyi banlanmadan alsak bari ....
bende 10 kat felan fazla kesinleşmiş normal değil bu adsenseler
fazla kesinleşenlere şunu sorayım bu adsenselere taşıdığınız kanallar var mıydı?eğer öyleyse o kanalların parasıdır fazlalıklar.
Üstad benim çıkarımlarıma göre bu fazla kesinleşenler sizin geçen ay kapanan kanallarınızın kesinleşmesi.Geçen ay var mıydı kapanan kanalınız ve fazla kesinti?
Sizin var mıydı peki geçen ay bi anormallik kesintilerde veya kapanan kanallarınızın ödenmemesi gibi bir durum?
boşta duran bi kanalı bağladım ama kesinleşen para kazançla arasında uçurum var bu paraları alamayız yada bi güncelleme yaparlar gibi geliyor bana 400 tl yi 4000 felan yansıtmış
boşta duran bi kanalı bağladım ama kesinleşen para kazançla arasında uçurum var bu paraları alamayız yada bi güncelleme yaparlar gibi geliyor bana 400 tl yi 4000 felan yansıtmış
Hocam bir yerde kesin bir yanlis yaptilar. Benim 4xxxx e yakin paradan 3xxx keisnlesme oldu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.