2016 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%74 kesinti kanallar ekim ayı içinde kapanmıştı. TELIF NEDENIYLE (Yüksek meblağ)
%10 kesinti kanallar ekim ayı içinde kapanmıştı. SPAM NEDENIYLE (Düşük meblağ)

1 adsense 2 kat fazla kesinleşmiş
1adsense %30 kesinleşmiş
bi çok adsense halen kesinleşmemiş

adamlar ortaya karışık birşeyler yapıyor

1K paradan 4 TL kesinleşmiş....:eek: diğer hesaplar pin siz olduğu için kontrol etmedim, umarım onlarda yüksek kesinti olmamıştır.

Teliften kapandı %19 kesinti oldu inş bu ay ödemeyi sorunsuz alırız arkadaşlar.

Bir adsensemdede %51 kesinti ilk defa gördüm bu kadar.
Spama düştü dediğim adsense sizce spama düşünce yüksek kesintimi oluyor adsensede?

Yeni temada gelen para sadece şu ay bu kadar şeklinde gözüküyor.Ne kadar kısmı blogspot ,youtube vs ayrımı yok.Ben mi bulamıyorum arkadaşlar.Bilenler yardımcı olabilir mi?

Kesinleşmede fazla var bende bunun geçen ay silinen kanal ile ilgili olup olmadığını anlamak istiyorum.

Geçen ay kesinleşmeler aynı andamı oldu. Yoksa bir kısım hesap sonradan mı kesinleşmişti. Hatırlayan varmı

O zaman heycan yapmaya gerek yok. Şimdiye kadar er yada geç hesaplar kesinleşti. Önemli olan İşleme girmesi. Kesinleşmeyenler bu gece yada yarın kesinleşecektir

Kesinleşmeler anlık oldu o yüzden bugun daha kesinleşmez. 13 14 ü gibi kesinleşir eğer kesinleşmez ve ödeme günü de banlanmazsa bir daha ki ay kesin kesinleşiyor. Daha önce başıma geldi 2 gün geç kesinleştiği de 1 ay geç kesinleştiği de.
Önemli olan ödeme günü ban yememesi.

O zaman heycan yapmaya gerek yok. Şimdiye kadar er yada geç hesaplar kesinleşti. Önemli olan İşleme girmesi. Kesinleşmeyenler bu gece yada yarın kesinleşecektir

sende sorunsuz kesinleşmeyen adsense var mı?

arkadaşlar sorunsuz adsensesi kesinleşmeyen var mı? ( arkadaş buraya üye değil soruyor )

ve benim 4 haneli geçen ay kesinleşmeyen para bu ayda kesinleşmedi bu sorunun cevabını pek merak etmiyorum byük ihtimal banlanacaktır

sende sorunsuz kesinleşmeyen adsense var mı?

arkadaşlar sorunsuz adsensesi kesinleşmeyen var mı? ( arkadaş buraya üye değil soruyor )

ve benim 4 haneli geçen ay kesinleşmeyen para bu ayda kesinleşmedi bu sorunun cevabını pek merak etmiyorum byük ihtimal banlanacaktır

Sorunsuz hesap kesinleşmedi. Geçen ay da aynısı olmuş. Yarına filan kesinleşir sanırım.

İki adsensemde fazladan kesinlesmis anlamadım biri %30 diğeri 10 kat fazla kesinlesmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri