2016 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok adsense raporlarından bakıyorum, tek hane ay toplamı, satacaktım adsense i 4 hane kesinleşmiş, paylaşım serbest olsa caps atacam da :D

bu özel durum hocam bişi olcağını sanmam paylaşın resmi.. kimsenin bu forum da daha önce böyle bir şey başına geldiğini sanmam

Hala kesinleşmeyen arkadaşlar beğenebilir mi?

Not: 3 adsenseden 2 si kesinleşti 1 tane kaldı.. Kalan adsense tr ve yaklaşık 20 gün önce spam a düşmüştü..

Muhtemelen kapanan kanallardan dolayı kesinleşme olmadı.Hepimiz diğer ayın 11 inde göreceğiz çoğu arkadaşın geçen aylardan kapanma yaşayıp da sonraki aylarda kesinleşmeleri fazla olunca burdan bu sonuç çıkıyo.Bakalım hayırlısı hocam
1 tanesinde 1 kanal vardı 1 videoya telif gelmisti.
1 tanesinde 2 kanal vardı 1 i kapalı silinmiş halde

Daha önce karşılaştım Bu durumla.. kazanç 300 lira kesinleşen 800 Lira ama sonra alamadan adsense banlandı...

hocam benim 1 tane spam dizi kanalım var ödeme açılış tarihi 1 yılı geçti +6 aydır %20 fazla alıyorum ama arkadaşın ki çok yüksek kesinleşme

Edit:Bu ay ki kesinleşmeye bakmadım yarın ilk işim internet cafeye gitmek olcak

Ben bu tür durumlardan Korkuyorum ... Umarım Kazasız belasız paralarımızı alırız..

Bu ay çok gariplik var... Herşey iyi gözüküyor ama ayın 22 si demeden nekadar iyi olucanı anlayamicaz.. Hayırlısı

Benim adsensedeki bütün kanallar kapanmış spama girmişti 2 katı kesinleşmiş onu anlamadm.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spama düşen adsensede kesinleşme olmadı benim.

18 ekimde açtıgım adsense 10 katı kesinleşmiş, inşallah gidici değildir. şaka gibi
10x kazandıracağını bilseydim daha fazla kasardım

gece kaç civarı kesinleştiğini bilmiyorum ama % 19 kesinti ile kesinleşmiş cok sukur... hayırlısı ile alırız inşallah.

Spama düşen adsensim de kesinleşme olmadı aynı durumda hala kesinleşmeyen var mı? Umudu kesmek mi lazım :/

Dün gece 4 adsense kesinleşti en sağlam 1 adsense kesinleşmemişti şimdi baktım o da kesinleşmiş...

Kesinleşmeler gün içinde tamamlanacaktır kesinleşmeyenler umudunu kesmesin...

Hayırlısıyla paraları almak nasip olur İnşallah...

BOL KAZANÇLAR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri