2016 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%20 kesinti :) hayırlıso lsun

arkadaşlar bir soru sorayım, 5-6 kanaldan fazla bağlayan var mı bir adsenseye? ve sorun olmayan?

5 haneli kesinleşme beklediğim adsensem 50 kuruş kesinleşmiş daha evvel başına gelen oldumu diğer ay kesinleşirmi acaba ?

geçen ay %50 gibi kesinti vardı kanalları komple sildim, bu ay geçen ayın ödemeside kesinleşmiş.

Umarım kazasız belesız ödeme alırız. Herkese bol kazançlar arkadaşlar...

Hocam bir sorum olacak 2 kanalımın para kazanması gitmişti videoları sadece sildim adensem 20 gündür sağlam fakat 5 hane bekliyordum sıfır gözüküyor acaba bu para sonradan yani öbür ay kesinleşme şansı varmı yoksa soğuk su mu içeyeyim

Komple kökten hesabı silmiş olsaydın videolar yerine bu ay kesinleşirdi ödemen, hemen komple kökten hesabı sil mailde dail birdahaki aya kesinleşir kaza bela olmaz ise..

Para kazanması kapalı olan kanalımı silmiştim, bu ay gelir diye umutlandım ama gelmemiş sizce gelme ihtimali var mı daha sonra :(

normal değilmi zaten telif gelen videonunun gelirinin kesinleşmesi? anormal birşey yok gibi?

5 haneli kesinleşme beklediğim adsensem 50 kuruş kesinleşmiş daha evvel başına gelen oldumu diğer ay kesinleşirmi acaba ?

manule negel geldiyse pek yapıcak bişey yok hocam yada telif geldiyse şirketten şirkete böyle oluyor çok yakın zamanda bu senin yaşadığın olaya 3 kere şahit oldum sadece 1 tanesinde kanalı anında sildiğimiz için para geldi ama diğerlerni silsekte gelmedi

kesinleşti hemde bekledğimden fazla geldi herkese hayırlı olsun :)

kanalı sildim , 5 hanenin hepsi telif gelen içerik

başka bir durum var hocam bi dahaki aya sarkmış olabilir belki
benimde gelirin %50si olan videoma telif gelmişti silmiştim kanalı bu ay sadece %17 kesinti oldu
umarım öbür ay sorunsuz alırsın

Silinen kanalın parası 1 ay sonra gelmiyor muydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri