2016 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başka bir durum var hocam bi dahaki aya sarkmış olabilir belki
benimde gelirin %50si olan videoma telif gelmişti silmiştim kanalı bu ay sadece %17 kesinti oldu
umarım obür ay sorunsuz alırsın

inşallah hocam, daha önce bu şekilde oldu öbür ay kesinleşti bakalım

Arkadaşlar telifle alakalı bir durum değil kesinleşme.
Benim şuan baktım kesinleşti %19 kesinti.
Kanala telif geldi silmedim kanalı sonrasında topluluk geldi ondan sonra sildim ama kesinleşmede sorun olmadı.

kesinleşme olmayan var mı arkadaşlar ?

Takır takır kesinleşti hepsi herkese geçmiş olsun

kesinleşen bir adsensem var içindeki paraının nerdeyse 100 1 bile değiil kesinleşen videonun birine telif gelimişti para kazanma giince kanalı sildim ve cok cok az bir miktar kesinleşme yansıdı bilgisi olan varmı acaba ?

4 adsense hesabımın dördüde kesinleşti önceki aylara göre kesintiler düşük gibi; %21, %13, %21, %20

Kanal teliften kapatıldı, %10 kesinti. 5 haneli rakam. Üstümde öyle bir yük kalktı ki şu anda.

kesinleşmiş benimde , pini şimdi girsem para ne zaman yatar ? ayın 21 inden sonra mı yatar yoksa 1-2 gün içinde mi ?

genelde %19-%21 arası kesinti var bi tanesinde + %2 kesinleşme var bunada sükur hayırlısıyla almak ümidiyle artık 21 inde görüşürüz:)

---------- Spam Engelliyici 22:10 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

kesinleşmiş benimde , pini şimdi girsem para ne zaman yatar ? ayın 21 inden sonra mı yatar yoksa 1-2 gün içinde mi ?

hocam adsensede ödemeler kısmına gelin şayet gecen ayın ödenecek kısmında ne yazıyorsa sadece o ödenir bi kaç gun içinde. bu ayın ödenecek kısmında yazan ise 21 inde ödenir.

ulan ya şaka gibi :D neredeyse 4 hane rakamdan kesinleşene bak sinirimden kuduruyorum şuan :D

kesinleşen bir adsensem var içindeki paraının nerdeyse 100 1 bile değiil kesinleşen videonun birine telif gelimişti para kazanma giince kanalı sildim ve cok cok az bir miktar kesinleşme yansıdı bilgisi olan varmı acaba ?

bilgisi olan kimse yokmu acaba ?

Benim adsensenin biri kesinleşmedi hala kesinleşmeyen var mı

5 haneden 495 tl kesinleşmiş

Geçmiş olsun hocam ufak bi ümit var artık gelecek ay belki kesinleşir

Beyler kanallarınız kapanmışmıydı ?
geçen ay tum akzancı getiren kanal kapanmıştı silmiştim
bu ayda bi kanal bağladım bu adsenseye oda kapandı ama silmeyi unuttum

ulan ya şaka gibi :D neredeyse 4 hane rakamdan kesinleşene bak sinirimden kuduruyorum şuan :D

gemiş olsun sanada :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri