Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2015 te yılın son çeyreğinde Google yeni ban politikası devreye geçirdi, artık sadece spama düşen adsenseler banlanacaktı
an itibariyle algoritmaya bir seçenek daha ekledi,
telif engel yiyen kanallar, veya kapanan kanalların ödemeleri çok fazla kesintiyle kesinleşiyor veya hiç kesinleşmiyor, şimdi biri gelip benim kanallar telif yedi veya kapandı bende sorun yok diyebilir, birkaç kişide sorun çıkmayabiliyor ama genel anlamda herkeste bu sorun varsa yeni algoirtma devreye girmiş demektir
yaw bunu nerden duydunda gelip burda anlatıyorsun dostum
kaynak nedir ?
yaw bunu nerden duydunda gelip burda anlatıyorsun dostum
kaynak nedir ?
2015 te yılın son çeyreğinde Google yeni ban politikası devreye geçirdi, artık sadece spama düşen adsenseler banlanacaktı
telif engel yiyen kanallar, veya kapanan kanalların ödemeleri çok fazla kesintiyle kesinleşiyor veya hiç kesinleşmiyor, şimdi biri gelip benim kanallar telif yedi veya kapandı bende sorun yok diyebilir, birkaç kişide sorun çıkmayabiliyor ama genel anlamda herkeste bu sorun varsa yeni algoirtma devreye girmiş demektir
Ne alakası var ya...
Bütün kanallar Açık 1 tane telif vs hiçbirşey yok
kasım kazancı 2,***,** kesinleşen 1**,**
neye dayanarak konusuyosun gecen ay spama dusmeyen 3 adsense banlandi baska arkadaslarinda banlandi spama dusmeyen bazi hesaplardada spama dusup odeme aldim gecen ay
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] milletin canı burnunda öyle entel dantel bilmiş yorum yaparak millete hedef oluyorsun en iyisi bizim gibi susarak ne olacağını izlemeyi dene![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.