2016 MART Ayı Kazançları, 2016 NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen ay nasıl olduysa kesinleşme olmamıştı bende, umarım bu ay kesinleşir.

tamam millet konu açıldı paso uplamayında kesinleştimi diye bakmayak ;) açın bir sohbet konusu yardırın oradan .

Hep İçimde Uhde Kalmıştır. Şu Uyarıyı Yapmadan Gözlerim Açık Gider "Beyler Şu Konuyu Gereksiz Uplamayın Lütfen :)))"

Daha önce aynı durumu yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. İçinde 3 hane kesinleşen bir adsense var, kimlik onayını dün yaptım, bankayı girdim, bugün test ödemesi geldi. Banka onayını bu akşam kesinleşmelerden sonra yapsam, ödemeyi 1-2 gün içinde alırmıyım yoksa 21inde mi işleme girer? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geçen ay nasıl olduysa kesinleşme olmamıştı bende, umarım bu ay kesinleşir.

hocam benimde aynısı oldu ocak ayında olan param kesinleşmedi 3 hane ödemeydi sonraki ay subat ayında o parayla birlikte şubat kesinleşti ve ikisininde parasını aldım :) büyük ihtimal gecen ayki bu aykiyle birleşecek paraya bakarsın bugun kesinleşince vazla cıkacak büyük ihtimal :)

Kesinleşme gecikecek herhalde. Bende henüz bir kesinleşme yok :(

Daha önce aynı durumu yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. İçinde 3 hane kesinleşen bir adsense var, kimlik onayını dün yaptım, bankayı girdim, bugün test ödemesi geldi. Banka onayını bu akşam kesinleşmelerden sonra yapsam, ödemeyi 1-2 gün içinde alırmıyım yoksa 21inde mi işleme girer? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
200 tl üzeri önceden kesinleşeni yarın alırsn bugün kesinleşecek olanı 22 sinde alırsın

kesinleşmeler olmadan pin yola çıkmış ilginç :)

pini ve banka doğrulamayı girdiyseniz gün içersinde ertesi gün muhakkak yatıyor.

Kesinleşmeler hala başlamadı benim gibi bekleyen var mı ?

giremeyn varmı acaba benim gibi adsense bu cıkıyor
Error
We apologize for the inconvenience, but we are unable to process your request at this time. Our engineers have been notified of this problem and will work to resolve it.

kesinleşme olmamış hala ilginç bekleyenler var mı benim gibi? pinli hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri