Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam espri olsun diye yazdım. altında da hayırlısıyala alırız inşallah diye de yazdım. sıkıntı varsa düzeltelim.konuyla ne alakası var bunun?
Geçen ay nasıl olduysa kesinleşme olmamıştı bende, umarım bu ay kesinleşir.
3131 sayısını hiçbir türk üçbinüçyüzbir olarak okumaz. İtiraf et sende öyle okudun.
ayırlısı'la alırız inş. cınım yaa .
200 tl üzeri önceden kesinleşeni yarın alırsn bugün kesinleşecek olanı 22 sinde alırsınDaha önce aynı durumu yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. İçinde 3 hane kesinleşen bir adsense var, kimlik onayını dün yaptım, bankayı girdim, bugün test ödemesi geldi. Banka onayını bu akşam kesinleşmelerden sonra yapsam, ödemeyi 1-2 gün içinde alırmıyım yoksa 21inde mi işleme girer? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
kesinleşmeler olmadan pin yola çıkmış ilginç![]()
aynı sekilde kesinleşme yok pin yola cıkmıs![]()
aynen aynenbirde kesinti yerine ilave yapsa dadından yenmez
![]()
Daha önce aynı durumu yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. İçinde 3 hane kesinleşen bir adsense var, kimlik onayını dün yaptım, bankayı girdim, bugün test ödemesi geldi. Banka onayını bu akşam kesinleşmelerden sonra yapsam, ödemeyi 1-2 gün içinde alırmıyım yoksa 21inde mi işleme girer? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.