2016 MAYIS Ayı Kazançları, 2016 HAZİRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah hocam bu arada geçen ay kesinleşmeyen kanalda biriken tutarla aynı miktarda kesinleşme olmuş bu ay.

guzel haber. insallah bekliyip gorucez artık

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

Evet tamamıyla gecen ay keinleşmeyen tutar bu ay kesinleşmiş kanalları sildiğim için.. Bilerek kanal bağlamadım adsenselere boş tuttum olacakları görmek için telif gelen para kazanması giden kanallar o ay çok yüksek kesintilere uğruyor ama kanalı silince bir sonraki dönemde kesinleşiyor.

sabah sabah moralim altust olmustu. bu haberler bi nebze olsun icimi ferahlattı. insallah sonraki ay yansır

hayırlı olsun inşallah sorunsuz alabilriz ödemeleri
1.adsense %19 kesinti TL
2.adsense %12 kesinti USD

%8 Kesinti nedir.Sonunda google amca biraz acıdı beee
Herkese hayırlı kazançlar

birkaç adsensem vardı kesinleşen miktar ödeme eşiğinin üstünde pinler yola çıkmadı sanırım , sizde durum nedir acaba ? Sizde de durum aynıysa pinler yarın yola çıkar sanırım

Pinler aksam veya yarin cikar yola.

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:38 ----------

Evet tamamıyla gecen ay keinleşmeyen tutar bu ay kesinleşmiş kanalları sildiğim için.. Bilerek kanal bağlamadım adsenselere boş tuttum olacakları görmek için telif gelen para kazanması giden kanallar o ay çok yüksek kesintilere uğruyor ama kanalı silince bir sonraki dönemde kesinleşiyor.

Kanal silme derken sadece youtube kanalimi yoksa gmail servisler dahilmi sildiniz.
Benimde nisanda kesinlesmeyen kanal vardi deneyecegim bakalim insallah olur.

Pinler aksam veya yarin cikar yola.

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:38 ----------

Kanal silme derken sadece youtube kanalimi yoksa gmail servisler dahilmi sildiniz.
Benimde nisanda kesinlesmeyen kanal vardi deneyecegim bakalim insallah olur.

youtube kanali silsen yeterli.

% 21
% 19
% 6 fazladan
% 13
% 22
% 8

İnşallah sorunsuz alırız papellerimizi AMİN

Son düzenleme:
6 7 aydır hep %20 ve fazlasını keserdi.Bu ay ilk kez %5 %8 ve fazla para olarak kesinleşen adsenselerim oldu. :)

arkadaşlar adsense ilk defa çalışıyorum az kesinti yapmış valla :)

Son düzenleme:
benim bir hesabımda kesinti oranı neredeyse %50 kapanan kanal yok geçersiz tıklama yok anlamadım bu işi google a çalışıyoruz heralde böyle bi saçmalık varmı ya

bende kesinti olmamış yine fazla gelmiş ya bilmediğim bir kanalım var yada adsense bana kıyak geçiyor yaklaş 150 tl fazla gelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri