2017 ARALIK Ayı Kazançları, 2018 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mNote

Administrator
Merhaba Arkadaşlar,

Bu ay konuyu erken açıyorum :D

Ocak ödemeleri 11 ocak pazartesi kesinleşir. 21 ocak perşembe işleme girer. Ocak 1 itibari ile kazançlar adsense üzerinde göremeyeceğiniz. Sadece kesinleşme günü geldiğinde kesinleşecek. Artık Analytics den 2 3 gün gecikmeli olarak takip edeceğiz. Bakalım bu yıl ne gibi sürprizler ile karşılaşacağız.

Kesinti hesaplamak için YT ARAÇLARINI kullanabilirsiniz.

Sanırım mNote un bu ay kazancı sağlam

Sorunsuz bir ay olur inşallah

I

4x alan profösyönel arkadaşalr bu ay :) bence

konu erken açıldıysa pasta büyük demektir :D
hayırlısı banada pin geldi 1tane bugün geçen ayın biri gelmedi yokettiler galiba :mad:

İnşallah önümüzdeki yıl gelecek güncellemelerin üstesinden gelebiliriz. Bütün arkadaşlara bol kazançlar..

Herkese hayırlısı olsun.
Admin herhalde uzun bir tatile çıkacak yeniyıl tatili erkenden açmış konuyu.
Bende görünce şaşırdım.
:D

Bu ayı pas geçiyoruz :) Ödeme alacak arkadaşlara sorunsuz kazasız kesinleşme diliyorum.

Para kazanması kapanmış kanallar kesinleşiyor mu ? Kazançlar kanalın analytics'ne yansımış durumda.

Daha önce kanalın/kanallarının para kazanması kapanıp kesinleşme olmadı mı hocam ? Yoksa tahmin mi ?

Geçen ayın kazancı kesinleşmemişti hocam bende. Sadece bende değil birçok kişide de öyleydi. Para kazanması kapanıpta kesinleşeni görmedim.

Daha önce kanalın/kanallarının para kazanması kapanıp kesinleşme olmadı mı hocam ? Yoksa tahmin mi ?
Eğer kanalın ocak ayının 8 inde kapandıysa ve kesinleşme 11'inde oluyor kesinleşme ihtimali yüzde 75, 9'unda yüzde 90 ,10'unda kapanırsa kesin kesinleşir onun harici kesinleşmedi benim hiç ama bu adsense olayı vs değişti acaba yeni bir düzen getirirlerse bakarsınız kapalıya vs. ödeme yaparlar ama bu yıl hiç bu tarihler harici kapanana ödeme alamadım malesef.

Eğer kanalın ocak ayının 8 inde kapandıysa ve kesinleşme 11'inde oluyor kesinleşme ihtimali yüzde 75, 9'unda yüzde 90 ,10'unda kapanırsa kesin kesinleşir onun harici kesinleşmedi benim hiç ama bu adsense olayı vs değişti acaba yeni bir düzen getirirlerse bakarsınız kapalıya vs. ödeme yaparlar ama bu yıl hiç bu tarihler harici kapanana ödeme alamadım malesef.

Para kazanma kapanması hocam normal kapanma değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Para kazanma kapanması hocam normal kapanma değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim 2 kanalın para kazanması gitmişti parayı alamamıştım çünkü adsenside banlamışlardı kanallar açıktı ama o konu hakkında hiç tecrübem olmadı hocam bekleyip görücez inşallah hepimizin sorunsuz şekilde kesinleşir.

Merhaba Arkadaşlar,

Bu ay konuyu erken açıyorum :D

Ocak ödemeleri 11 ocak pazartesi kesinleşir. 21 ocak perşembe işleme girer. Ocak 1 itibari ile kazançlar adsense üzerinde göremeyeceğiniz. Sadece kesinleşme günü geldiğinde kesinleşecek. Artık Analytics den 2 3 gün gecikmeli olarak takip edeceğiz. Bakalım bu yıl ne gibi sürprizler ile karşılaşacağız.

Kesinti hesaplamak için YT ARAÇLARINI kullanabilirsiniz.

Konuyu erken açtın hocam ama daha 2017 yi geride bırakamamışsın :D

Ocak ödemeleri 11 Ocak 2018 Perşembe kesinleşir. 22 Ocak 2018 Pazartesi işleme girer. ;)

2017 Aralık ayına göre tarih ve gün vermişsin. :) :) :)

Herkese BOL BOL KAZANÇLAR...

artık adsenseden günlük olarak kazançlar takip edilemeyecek mi ki böyleyse bunu google neden yaptı acaba ne gibi sonuçlara varmamız gerek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri