hayırlı olsun, bende 0 gözüküyor, acaba 3 gün önce pin girdiğim zaman benim kesinleşme tarihim ilerki aya mı kaldı, zira 2 ay önceki ücret diğer ay kesinleşmişti.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı olsun, bende 0 gözüküyor, acaba 3 gün önce pin girdiğim zaman benim kesinleşme tarihim ilerki aya mı kaldı, zira 2 ay önceki ücret diğer ay kesinleşmişti.
forum un %95 i kesinleşmemiştir hocam bekleyin
Bende normal de saat 5-6 gibi kesinleşirdi bu sefer ilk lerden oldum
hocam bazen böyle görünüyor sıkıntı yok kesinlesmen olmus o miktarda
Bende de aynı durum var fakat kesinleşen miktar eski miktar görünüyor
![]()
şu ekrandan kesinleştiğini kesinleşmediğini bir türlü çözemedimAma büyük ihtimal kesinleşmiş 2 tl olan eski kesinleşme ortadaki ise geçen ayın kazancının kesinleşmesi
kesinleşmişbende ise 0
![]()
neyse kesinleşenlere hayırlı olsun,
ben eylül ayında kesinleşmeyip ekimde kesinleştiği gibi bu ayın gelirlerini aralıkta kesinleşeceğini varsayıp umudu kesiyorum, zira eylül de sıfır bakiye varken ekim ayında hem eylül hemde ekim kapanış bakiyesine kazançlar yansımıştı..
eski bir şarkı, gerçi artık özgünüz ama ana konuyu değiştirmiyor
diyorlar bunlar isyanla dolu hepimiz sevdik adsenseyi bilmezler onu kaderimiz hep aynı spamla aldatıldık biz adsenseyi hep kendimiz sandık, partnere tövbeli kalbimiz artık uğraşmayın adsenseyle sonumuz ayrılık birazda video kattık biz bu rapte hep sizi anlattık.. asi stayla biz 4 spamcıyız gardaşş
Olursa yazicaz hocam sanada tavsiye ederim Kesinlesme olunca yaz![]()
neyse kesinleşenlere hayırlı olsun,
ben eylül ayında kesinleşmeyip ekimde kesinleştiği gibi bu ayın gelirlerini aralıkta kesinleşeceğini varsayıp umudu kesiyorum, zira eylül de sıfır bakiye varken ekim ayında hem eylül hemde ekim kapanış bakiyesine kazançlar yansımıştı..
eski bir şarkı, gerçi artık özgünüz ama ana konuyu değiştirmiyor
diyorlar bunlar isyanla dolu hepimiz sevdik adsenseyi bilmezler onu kaderimiz hep aynı spamla aldatıldık biz adsenseyi hep kendimiz sandık, partnere tövbeli kalbimiz artık uğraşmayın adsenseyle sonumuz ayrılık birazda video kattık biz bu rapte hep sizi anlattık.. asi stayla biz 4 spamcıyız gardaşş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.