2017 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 Eylül günü kapanıp itirazım sonucu 1 Ekim de geri açılan hesabım kesinleşmedi... Aynı adsenseye bağlı alt kanalı kesinleşmiş sadece.. 400 civarı beklerken 89 kesinleşme oldu... Kanalım şuan aktif kazandırıyor ve özgün bir kanal.. Klasik YouTube kapanmaları sonucu kapatıldı ve hemen 1 gün içinde geri açıldı şimdi ne olacak bu ay 89 TL ile kesinleşmiş mi olacak? Yoksa 1-2 gün içinde düzelme ihtimali var mıdır? Eylül ayı kazancı çöp mü olmuş olacak yoksa ekim aynına dahil edilecek mi bir sonra ki ayık kesinleşmesinde ? Beni tecrübe etmiş birisi aydınlatırsa çok mutlu olurum :)

30 Eylül günü kapanıp itirazım sonucu 1 Ekim de geri açılan hesabım kesinleşmedi... Aynı adsenseye bağlı alt kanalı kesinleşmiş sadece.. 400 civarı beklerken 89 kesinleşme oldu... Kanalım şuan aktif kazandırıyor ve özgün bir kanal.. Klasik YouTube kapanmaları sonucu kapatıldı ve hemen 1 gün içinde geri açıldı şimdi ne olacak bu ay 89 TL ile kesinleşmiş mi olacak? Yoksa 1-2 gün içinde düzelme ihtimali var mıdır? Eylül ayı kazancı çöp mü olmuş olacak yoksa ekim aynına dahil edilecek mi bir sonra ki ayık kesinleşmesinde ? Beni tecrübe etmiş birisi aydınlatırsa çok mutlu olurum :)

Diğer ay gelme ihtimali var.

Adsenseye bağlı 2 kanaldan 1i "8TL" ödemeler kısmında kesinleşmiş gözüküyor.. diğer kapanan kanal hala kesinleşmemiş sanırım sizce kesinleşir mi? İki kanal birden mi kesinleşme oluyor yoksa ayrı ayrı yavaş yavaş olabilir mi?

Eylül 24 de kapanan kanal tr adsense kesinleşmedi... Kesinleşir mi ?? Ne dersiniz ??

normalde kesinleşmezdi kesinlikle. ama bende kesinleşti o yüzden sordum. çok ilginç bir şekilde belli şartlarda kapananı ödüyor mu artık tekrar nedir . bunu çözmek lazım.
ya da adsense acıdı mı bize ne yaptı :)

Son düzenleme:
benımkı kesınlesmedı hala
masraflar cıkacaktı
kanal acık partnere bagladım bu ay

normalde kesinleşme kesinlikle. ama bende kesinleşti o yüzden sordum. çok ilginç bir şekilde belli şartlarda kapananı ödüyor mu artık tekrar nedir . bunu çözmek lazım.
ya da adsense acıdı mı bize ne yaptı :)

Bende hala kesinleşme yok. ana sayfada gecen ayki kesinleşen rakam görünüyor. ödemeler sayfasında da aynı

Bende hala kesinleşme yok. ana sayfada gecen ayki kesinleşen rakam görünüyor. ödemeler sayfasında da aynı

Ödemeler kısmında adsenseye bağlı diğer kanalın ödemesi kesinleşmiştir gibi duruyor kapanan kanaldan ses seda yok toplu mu oluyor bu kesinleşme? İhtimal var mı kapanan kanalın kesinleşmesinde

1 Adsensede Ödemeler Bölümünde Normal Yansıyor... *** haneli

adsense ana sayfada kesinleşen 0,30 Bu nedir ya .. Yeni modamı

kesinti oranı düşük olmuş Thx Youtube :)

Edit:%+1 fazladan kesinti

Son düzenleme:
Ödeme sayfasında normal kesinleşen ancak ana sayfada kesinleşmemiş veya az kesinleşmiş kişiler, ödeme sayfasını baz alsınlar. Geçen ayda aynısı oldu. Sonra düzelmişti.

POk8p8

https://hizliresim.com/POk8p8

Genel bir Sorun mu var aceba kanal özgün ve ayakta eşleşen bile yok

hocam senin adsense düzeldi mi, bende durum hala resimdeki gibi

benımkı hala kesınlesmedı sızce kesınlesırmı..
ıslemler kısmında gecen aydn aldıgım yazıyor ve gecen ay boyunca bırıken mıktar yazıyor kapanıs bakıyesı ıkısının toplamı gıbı bısy yazıor ama kesınlsme suan ıcın yok kanal acık.
herhangı sorunu yok.
bu ay partnere tasımıstım
o67YXQ.jpg

benımkı hala kesınlesmedı sızce kesınlesırmı..
ıslemler kısmında gecen aydn aldıgım yazıyor ve gecen ay boyunca bırıken mıktar yazıyor kapanıs bakıyesı ıkısının toplamı gıbı bısy yazıor ama kesınlsme suan ıcın yok kanal acık.
herhangı sorunu yok.
bu ay partnere tasımıstım
o67YXQ.jpg

partnere taşınan kanal da normal de sıkıntı olmaması gerekiyor kesinleşme konusunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri