valla resımıde ekledm bılmıyorum beklıyorum enteresan
hocam resim benim ki ile aynı sanırım hesabınız kesinleşmiş
1-30 eylül kazanç ını gösteriyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla resımıde ekledm bılmıyorum beklıyorum enteresan
hocam resim benim ki ile aynı sanırım hesabınız kesinleşmiş
1-30 eylül kazanç ını gösteriyor.
evet o yazıo ama kesınlesen veya normalde yazması gereken yerde bısy yok.. normale donermı sızce?
Kac kesinti oldugunu nerden anliyoruz ? Yardim edermisin hocam?%16 kesinti. hayret standart %20 ye bağlamıştı. hayırlı olsun herkese.
Kanali partnere tasidigim icin kazanclar 0-di bilemedim ne kadar gelmis ne kadar kesinlesmis%16 kesinti. hayret standart %20 ye bağlamıştı. hayırlı olsun herkese.
Kac kesinti oldugunu nerden anliyoruz ? Yardim edermisin hocam?
---------- Spam Engelliyici 02:40 ---------- Önceki Mesaj 02:39 ----------
Kanali partnere tasidigim icin kazanclar 0-di bilemedim ne kadar gelmis ne kadar kesinlesmis
Sag ol Hocam bilginiz icin 20% kesinti olmus.https://www.ytpara.com/kesinti-hesapla buradan hesaplayabilirsiniz hocam
oley,yine zengin olduk1 tr adsense kesinleşmiş,limiti 13-15tl ile geçmişim.bunada şükür....kesintisi %13 civarı.
Kesinleşen TR adsense var mı? Benim adsenseler kesinleşmemiş hiç
Kesinleşen var mı?TR benimde kesinlesmeyen var
Kesinleşen var mı?
bende 2 adsensede hala yansımadı, transactions bölümünde eylül ayında kazanç gözüküyor ama hala yukarıya yansımadı.anasayfaya hala geçmeyen var mı?
hocam senin adsense düzeldi mi, bende durum hala resimdeki gibi
sanırım genel bir sorun. aşağıdaki linkte aynı şeyi tartışıyorlar.Yok kardeşim aynı değişmedi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.