2017 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki yıldan itibaren kazançların adsense de görünmeyeceğine dahir bir bildiri gelmiş yeni görüyorum.

https://support.google.com/adsense/answer/187602?hl=tr

tek derdimiz bu olsun inşallah.sadece günlük takip yerine,gerektiginde 2 gün geriden takip ederiz gelen parayı.zaten sürekli girip bakmaya gerekte yok,arada bi gir,bak yeter.ayrıca yt panelindeki para geliyor zaten,adsensede baktıgımız paradan ne kadar kesecegini ancak ayın 11inde ögreniyoruz.yt panelinde görünen parada hemen hemen hiç degişiklik olmuyor.orada ne varsa,o kesinleşiyor zaten yani kesinti hesaplamaktanda kurtuluruz bu şekilde.

tek derdimiz bu olsun inşallah.sadece günlük takip yerine,gerektiginde 2 gün geriden takip ederiz gelen parayı.zaten sürekli girip bakmaya gerekte yok,arada bi gir,bak yeter.ayrıca yt panelindeki para geliyor zaten,adsensede baktıgımız paradan ne kadar kesecegini ancak ayın 11inde ögreniyoruz.yt panelinde görünen parada hemen hemen hiç degişiklik olmuyor.orada ne varsa,o kesinleşiyor zaten yani kesinti hesaplamaktanda kurtuluruz bu şekilde.

Hocam bence ocak ayından itibaren ytnin analatiğinde anlık görebilcez . Ya da 2 3 gün geriden değilde günlük güncellenicek analatik diye düşünüyorum :rolleyes:

payoner test ödemesi geldi arkadaş. ama ülke japonya :D
Japonya pin alma nasıl olabilir? forumda malesef bu hizmet yokmuş.

(3 kere adresten sonra kimlik doğrulama açılıyor dimi ? güncel mi bu durum. yoksa değiştimi arkadaşlar)

(3 kere adresten sonra kimlik doğrulama açılıyor dimi ? güncel mi bu durum. yoksa değiştimi arkadaşlar)
Türkiye adsensede 5 gün önce bu şekilde onaylattırdım hocam TR için devam ediyor diyebilirim Japonyayı bilmem :D

Son düzenleme:

hocam affedersiniz de sorabilir miyim niye japonya hesap almaya kalkıştınız :D

Türkiye adsensede 5 gün önce bu şekilde onaylattırdım hocam devam ediyor

o iş öyle olmuyor işte hocam :) trde var ama abdde yok mesela.son 2 abd adsense hesabımda pini 6-7 ayda zor aldım,sitelerimde reklamları durdurdu adsense ve aylarca pin bekledim gerçek adreslere.kimlikle onaylama çıkmadı,formun linkini alıp oradan gönderdigimde ise pin gelmediyse tekrar iste diye mail geldi yani kimlik yada formla onay 2 hesabımdada 6-7 ay bekledigim,her ikisindede 30-40 defa pin istedigim halde çıkmadı,yoktu.trde var diye japonyadada var demek yanlış olur yani.ama inşallah vardır tabi :)

https://www.facebook.com/congtuchuakeo Translate Aracılığı İle Bu Arkadaşla Görüş. Türk Olduğunu Belirt ve Samimi Ol. Büyük Bir İhtimal Ücretsiz Yardımcı Olacaktır Pin Hususunda...

Bugün adsenseye bağlı kanalın para kazanması kapandı. Para kazanmaya uygun bulunmadı diye uyarı verdi ancak kesinleşme sonrası olduğu için adsense paneline alacağım rakam yansıdı. Son anda ödeme günü herhangi bir problem yaşarmıyım acaba.

Emin misiniz ? :(

EyZbZA.png

Özgün kanalın adsensesinde 600 küsüre yakın para vardı Az once girip baktım bakiye de 126 tl gözüküyor Ya kesınleşmedi yada 600 tl den 126tl harıcı kesıntı oldu Harbiden adamlar tezgahı kurmus biz kendımızı kandırıyoruz yok spam bıttı yok bitecek diye Gerci bu kanal tamamen kendı olusturduğum videolardan olusuyor aralarında slayt videolarda var Bu benim için uğursuz gecen 2017 nın ılk ayından beri hep kazançlı kanalları banladılar Şimdide banlamadan para kesmeye başlamıslar Bunların gözü doymaz

Akşama doğru işleme girmeler başlar tahminen. Yarın sabah da hesaplarda olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri