2017 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 hane tek adsesn olursa kesinleşmeyebilir. bir limit var ama tam kaç rakamı bilmiyorum. Kanal açık olmasına rağmen kesinleşmemişti benim.

500.000 limiti var. Yani gelirleriniz 500ü geçtiğinde isterseniz üstünü alacak hanesine yazdırabilirsiniz. 6 hane incelenebilir. Özgünse zaten hiç problem yok 7 haneyi bile öderler.

bir soru; adsense kesinleşti, banka bilgisi girmemi istiyor fakat pin yeri halen çıkmadı?

Arkadaşlar, bu ay para kazanması incelemeye takılan kanallarınızda kesinleşme oldu mu ?

benim bir kanalım vardı sonradan incelemeye takılan. onda da kesinleşme olmamış neyazıkki

Benim hiçbiri kesinleşmedi

o zaman eller havaya (:
ilerde belki bir gün onayı geçerse o içerdeki paraları gönderirler ama şuan için göndereceklerini düşünmüyorum.

Adsense sadece aracı bütün veriler Analitikte birikiyor, o nedenle yt'de bir sıkıntı oluşursa tüm sistem onun üzerinden dönüyor.

Yani o zaman (emin değilim) o paraları kanal incelemesinden geçene kadar unutmalı.

o zaman eller havaya (:
ilerde belki bir gün onayı geçerse o içerdeki paraları gönderirler ama şuan için göndereceklerini düşünmüyorum.

Adsense sadece aracı bütün veriler Analitikte birikiyor, o nedenle yt'de bir sıkıntı oluşursa tüm sistem onun üzerinden dönüyor.

Yani o zaman (emin değilim) o paraları kanal incelemesinden geçene kadar unutmalı.

Hocam o zaman neden millet "yaw kesin kesinleşir" muhabbetleri yaptı, boşa millete umut :D

Bir kaç sayfa önce %70 küsür kesinti olduğunu yazmıştım. Biraz önce adsense hesabına bağlı tüm kanallarıma tek tek girip geçen ayki kazançlarıma baktım. Adsense hesabımdaki tahmini kazançla bağlı kanalların kazançlarını karşılaştırınca % 70 küsürlük bir fark çıkıyor. Şimdi kafamda deli sorular Adsense bu kadar yanlış farkı nasıl çıkartır? Bundan sonra her ay sonunda kanalların analizine girip odan mı takip edeceğiz kazancı çok sıkıntıı çokk...

Toplam %21 Kesinti Yaşamışsınız.

Alman adsense %21 kesintiyle kesinleşmiş.
Herkes hayırlı olsun.

-----

Şu yazı var adsense.

''Please note that early next year AdSense will no longer show YouTube metrics. The best place to see your estimated earnings and other monetization metrics is the YouTube Analytics Revenue report.''

''Önümüzdeki yılın başlarında AdSense'in artık YouTube metriklerini göstermeyeceğini lütfen unutmayın. Tahmini kazancınızı ve diğer para kazanma metriklerini görmek için en iyi yer, YouTube Analytics Hasıla raporudur.''

-

2018 itibarıyla artık kanalda yazılan kazanca bakın diyor adsense.
Yeni sistem yeni zorluklak 2018 Ocak itibarıyla geliyor.

Kensinleşmeyen tr Adsense varmı? Benim bir adsensem hala kesinleşmedi

Arkadaşlar,

adsense para birimi gbp, ödeme istedim onaylamak için (payooner gbp hesabına) 1 dolar civarında ödeme gönderilecek diye uyarı çıktı. GBP hesaptan GBP hesaba ödeme istiyorum 1 dolar göndericez diyor. Bug mı bu ?

Önümüzdeki yıldan itibaren kazançların adsense de görünmeyeceğine dahir bir bildiri gelmiş yeni görüyorum.

https://support.google.com/adsense/answer/187602?hl=tr

kesinleşme adsense üzerinden olacak değil mi?
yt üzerinde tam kazanç adsenseye aynı oranda doğru bir şekilde yansımıştı bende.

edit:
Kesinleşmiş kazançlar: AdSense Ödemeleri raporu
Kesinleşmiş YouTube kazançlarını, AdSense hesabınızda bulabilirsiniz.

Kesinleşmiş kazançlar, neredeyse bir sonraki ayın ortasına dek hesabınıza aktarılmaz (ör. Haziran ayında tahakkuk edilen kazançlar, AdSense'e Temmuz ayının ortasında aktarılır).

adsensede uyarı çıktı

Please note that early next year AdSense will no longer show YouTube metrics. The best place to see your estimated earnings and other monetization metrics is the YouTube Analytics Revenue report.
YOUTUBE ANALYTİCS
DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN
KAPAT

Bir önceki aya ait kesinleşmiş YouTube kazançları, ayın 10'u ile 14'ü arasında AdSense hesap bakiyenize eklenir. Toplam bakiyeniz ödeme eşiğine ulaşmışsa ve bekleyen herhangi bir ödemeniz yoksa ödeme o ay hesabınıza aktarılır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

adsense para birimi gbp, ödeme istedim onaylamak için (payooner gbp hesabına) 1 dolar civarında ödeme gönderilecek diye uyarı çıktı. GBP hesaptan GBP hesaba ödeme istiyorum 1 dolar göndericez diyor. Bug mı bu ?

Aynı uyarı bana geldi ben de işkillendim, TR adsense hesabına istediğimde yine 1 dolar demişti. Bence takılmamak lazım.. payoneer test ödemesi ben de bekliyorum bu arada

Arkadaşlar,

öyle dediğine bakmayın, GBP hesabına GBP olarak test ödemesi gödneriyor

217 Tutarındaki Kazancınızdan Toplam %38 Kesinti Yaşamışsınız

Bu ne be kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri