2017 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olaylardan sonra herkes TR'den kaçtı.

Adamlar ''TR yi biz adam ettik bunların daha işi olmaz buralarda'' dediler.

TR'ye olan yüklenme azaldı, işler normale döndü. Denemek için hala çalışanlar bu ay mutlu oldu. Bir daha ki aya yine yükleniriz yine ağlarız :)

Yabancı adsenselerdeki istisna kesinleşenler olduğu gibi. Tr adsensedede durum aynı :(
Tr adsensedeki sorunlar devam ediyor.

Artık bu sorunlar tüm dünyada var bunu iyi idrak etmemiz gerekiyor. Tr yabancı farketmiyor. Kendi kendimizi kandırıyoruz son 4 aydır.

kanallar kapanmışmıydı hocam, bilgi verebilirseniz seviniriz

mart ayında trde hiç kapanma yaşamadım ama şöyle hocam bu ay şöyle bişi denedim videoları açtığım kanalın üstüne adsense açtım hep 8 9 civarı kanal+adsense olmuş oldu

---------- Spam Engelliyici 02:35 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------

mart ayında trde hiç kapanma yaşamadım ama şöyle hocam bu ay şöyle bişi denedim videoları açtığım kanalın üstüne adsense açtım hep 8 9 civarı kanal+adsense olmuş oldu

sanırım bu son zamanlarda gelen hiç uyarı almadan topluluk ihlallerinden dolayı kanalınız kapatılmıştır mevzusu kanalın ayrı adsensenin ayrı hesapdan oluştuğunu düşünerekden yola çıkmıştım.denemeyen arkadaşlara önerebilirim.olumlu geri dönüş almış oldum hocam

Şu herkesin ağzında ama nedense kimse kanıt sunamadı bu dediğinize

Biz bu forumda kanal bağlı olmayan adsenseye para kesinleştiğini dahi gördük...
Neyse konu bu değil, canlar sıkkın

Yazdığım cümleler birilerini kırdıysa affola...

Hocam ben denedim :) ama forumda belirtmiyordum
Ayrıca canınızı sıkmayın önünüze bakın geçmişe değil geleceğe bakmak lazım :)

Ümidimizi kaybetmiyoruz yola devam kısmetse ne varsa karşımıza o çıkar.

7 adet adsensemde spama düşmüştü hepsinde sıfır kesinleşme :D Tabikide daha çok hırsla devam edicem her yolu denemeye devam. Bir dahaki aya görüşmek üzere

Ümidimizi kaybetmiyoruz yola devam kısmetse ne varsa karşımıza o çıkar.

7 adet adsensemde spama düşmüştü hepsinde sıfır kesinleşme :D Tabikide daha çok hırsla devam edicem her yolu denemeye devam. Bir dahaki aya görüşmek üzere
kolay para tatlıdır burda kesinleşmedi bu iş bitti artık bıraktım diyenlerin hepsi sinsi sinsi forumda geziyorlar düzeldi haberini bekliyorlar :D yani youtube kapanana kadar herkes devam :D

vietnam gruplarında herkes kesinleşme görüntüleri paylaşıyor hepsi yüksek kesinleşmiş gibi geçen aylarda hep 0 kesinleşen fotoğrafı atıyolardı, bişeyler düzeliyodur belki.

vietnam gruplarında herkes kesinleşme görüntüleri paylaşıyor hepsi yüksek kesinleşmiş gibi geçen aylarda hep 0 kesinleşen fotoğrafı atıyolardı, bişeyler düzeliyodur belki.
Bunlar yine engel geçme yöntemleri gibi kapanmayı önleme yada kapananı kesinleştirme yöntemi gibi bişeyler bulmuşlardır.

5 Mart'ta kapanan 6 Mart'ta açılan Mart ayında kesinleşmeyen kanal kesinleşti.

Tr adsense 5 hane.

Tüm kanallarım kapandı mart ayı sonunda ama çok şükür kesinleşme oldu. 3 hane kesinleşmiş ingiltere adsense

Selamlar aralık 31de kapanan ve aralık 11 de %99 kesinti olan kanalım martın 10unda açılmıştı.Geçen ay kesinleşme olmadı.Az önce baktım kasım ve aralık %0 kesinti ile kesinleşmiş.20 günlük mart ayıda %0 kesinti ile kesinleşmiş.Şu an paraya boğuldum gibi bişey ne yapacağımı bilmiyorum.Tşkler google.Allah hepinize nasip etsin.

1.5 yıllık özgün kanal
tr adsense

Son düzenleme:
çok yüksek kazançlı kapanan kanal kesinleşmemiş 1 2 adsense de normal kesinleşmiş kazançlar yüksek olmadığı için adres dahi girmedi alamıcam şuanda.Soğuttular iyice.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alman adsense, tek kanal tek video, kanal açık, %22 kesinti ile kesinleşmiş.

ingiltere almanya adsenseler kapalı kanal kesinleşmemiş abd açık kanal kesinleşmiş

Arkadaşlar abd adsensede bir uyarı cıkıyor aşagıdaki buna ne dememiz gerekli daha önce yapan varmıydı ??

Vergi bilgileriniz eksik olduğu için ödemenizi işleme koyamıyoruz.

Screenshot by Lightshot
eveepm

almanlar bu ay yuzumu azda olsa güldürdü ama su reklam işleride bi düzelseydi iyidi

alman yuzde 20
tr ise yuzde 21 odemelerde görüşmek üzere

%12 kesinti ile 2 gün açık kalan 1 nisanda kapanan kanal kesinleşmiş görünüyor anlayamadım.

ingiltere almanya adsenseler kapalı kanal kesinleşmemiş abd açık kanal kesinleşmiş

Arkadaşlar abd adsensede bir uyarı cıkıyor aşagıdaki buna ne dememiz gerekli daha önce yapan varmıydı ??

Vergi bilgileriniz eksik olduğu için ödemenizi işleme koyamıyoruz.

Screenshot by Lightshot
eveepm

Hocam abd adsense de tax bilgisi girmeden ödeme alamassınız. Biraz karışık bir mevzu ama forumda birkaç konu vardı bakıp çözebilirsiniz belki.

Alman ve ingiltere adsense kapananlar kesinleşmemiş. Bu işlerin suyu çıktı artık.

Almanya kesinleşmiş tek kanal vardı kapandı 25k kazançtan 104€ kesinleşmiş çook ilginç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri