Belki diye bakıyor insan...
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 gün önce kapattığım adsensin ücreti az önce yattı.
Yatan Ücret 200 TL Üstü mü?
bende de 200 altı bir adsenseyi denemek için sildim 180 tl yattı ustaYatan Ücret 200 TL Üstü mü?
hocam şimdi silsek yatarmı yine ansenseyi tamamen mail denmi siliyoruz200 lira altı.
hocam şimdi silsek yatarmı yine ansenseyi tamamen mail denmi siliyoruz
anladım.gmailimi silmemiz gerekiyor yoksa adsense içinde sil var oradanmı silmemiz lazımKesin bişey diyemem. Bazı arkadaşlarda sildikten hemen sonraki gün yatıyor bende öyle olmadı tahmin ettiğim gibi aylık ödemelerle beraber yattı. Normal şartlarda kapattıktan kısa süre sonra yatması gerekiyor.
anladım.gmailimi silmemiz gerekiyor yoksa adsense içinde sil var oradanmı silmemiz lazım
anladım teşekkürler hocamParanı alana kadar gmaili silmeni tavsiye etmem. Adsense ayarlarından hesabı iptal etmelisin. Ödeme için bu yeterlidir. Ödemeden sonra ne istersen onu yap![]()
Kesin bişey diyemem. Bazı arkadaşlarda sildikten hemen sonraki gün yatıyor bende öyle olmadı tahmin ettiğim gibi aylık ödemelerle beraber yattı. Normal şartlarda kapattıktan kısa süre sonra yatması gerekiyor.
Hocam yatan para kesinleşmiş kazançmıydı?Benim geçen ay 60 TL birikti bu ay kesinleşmedi.Bende birkaç saat önce sildim aşağıdaki gibi bir ekran geldi.
![]()
Orada benim de kafamı karıştıran bişey oldu. İyi ki sordunuz şuan tam emin oldum. benim kesinleşen tutar 139tl idi. Yatan 135 oldu. aradaki 4 lira geçen aydan kesinleşen miktardı ve yatmadı. Yani geçen ayın kesinleşen 4 lirasını vermedi adsense. Fakat sizde zaten kesinleşmemiş tutardan bahsediyorsunuz. Onun yatmasını beklemeyin. Benim bu ay(şubat) 700 küsür kazancım vardı kanallar kapandığı icin bir sonraki ay kesinleşmesini beklemedim sildim.
Geçenki konuda ödenir diye yazıldı bende yanıldım.Kesinleşmemiş tutar ödenmez kesinleşen tutar ödenir.Ben hemen hesabı tekrar aktif ettireyim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.