Adsensedeki bütün kanallar kapandı. Geçen ay kapananlar kesinleşmedi, bu ay kapananlar kesinleşti.
hocam benimde şubat 2 de kapanan kanalım vardı ocak kazancı kesinleşmedi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsensedeki bütün kanallar kapandı. Geçen ay kapananlar kesinleşmedi, bu ay kapananlar kesinleşti.
ne alaka hocam? Daha yeni başladı işte. Hemen niye kötü düşünüyoruz?1. dalgası 2. dalgası var bunun.
hocam şöyle anlatıyım. 6-7 tane kanal bağlıydı adsenseye ocakta bağladım başında diiyim. 4-5 tanesi ocakta kapandı sonuna doğru. 2 tane kanal kalmıştı onlarda şubatta kapandı. Hesaplarıma göre o 2 kanalın parası kesinleşti muhtemelen hesapta. %60 civarı para yok yani ortada.hocam benimde şubat 2 de kapanan kanalım vardı ocak kazancı kesinleşmedisizin ne zaman kapanmıştı
hocam şöyle anlatıyım. 6-7 tane kanal bağlıydı adsenseye ocakta bağladım başında diiyim. 4-5 tanesi ocakta kapandı sonuna doğru. 2 tane kanal kalmıştı onlarda şubatta kapandı. Hesaplarıma göre o 2 kanalın parası kesinleşti muhtemelen hesapta. %60 civarı para yok yani ortada.
Benim kesinleşmedi 5 hane bekliyordumumarım 2.dalga felan olur benimde tek kanaldı şubatın 2 sinde kapandı ..
Benim kesinleşmedi 5 hane bekliyordumumarım 2.dalga felan olur benimde tek kanaldı şubatın 2 sinde kapandı ..
Valla hocam neye göre kesinleşiyor neye göre paranın üstüne yatıyorlar akıl sır ermiyor şuan gerçekten. Benim şubatta kapananların parası ödendi bana gördüğüm kadarıyla. Bekleyip görcez.Benim kesinleşmedi 5 hane bekliyordumumarım 2.dalga felan olur benimde tek kanaldı şubatın 2 sinde kapandı ..
Allah Aşkına Biri Çıkıp 2 - 3 aydır kapalı kanal kesinleşti yazsın![]()
Allah Aşkına Biri Çıkıp 2 - 3 aydır kapalı kanal kesinleşti yazsın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.