2017 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam benimde şubat 2 de kapanan kanalım vardı ocak kazancı kesinleşmedi :( sizin ne zaman kapanmıştı
hocam şöyle anlatıyım. 6-7 tane kanal bağlıydı adsenseye ocakta bağladım başında diiyim. 4-5 tanesi ocakta kapandı sonuna doğru. 2 tane kanal kalmıştı onlarda şubatta kapandı. Hesaplarıma göre o 2 kanalın parası kesinleşti muhtemelen hesapta. %60 civarı para yok yani ortada.

2 aydır ödeme alamadığım 3 adsense vardı, kanallar kapalı tabi tık yok. Olursa bu yazıyı değiştiririm.

hocam şöyle anlatıyım. 6-7 tane kanal bağlıydı adsenseye ocakta bağladım başında diiyim. 4-5 tanesi ocakta kapandı sonuna doğru. 2 tane kanal kalmıştı onlarda şubatta kapandı. Hesaplarıma göre o 2 kanalın parası kesinleşti muhtemelen hesapta. %60 civarı para yok yani ortada.

Benim kesinleşmedi 5 hane bekliyordum :( umarım 2.dalga felan olur benimde tek kanaldı şubatın 2 sinde kapandı ..

bendede kesinleşme oldu az evvel
lakin adres abd salladık adresi pin yola cıkacakmış
hadi gelde pini bul :D

Benim kesinleşmedi 5 hane bekliyordum :( umarım 2.dalga felan olur benimde tek kanaldı şubatın 2 sinde kapandı ..

Kötü haber vermek gibi olmasın ama kesinleşmesi zor görünüyor. O parayı alabilmeniz için bu ay içerisinde açtırmanız lazım o kanalı.

Valla hocam neye göre kesinleşiyor neye göre paranın üstüne yatıyorlar akıl sır ermiyor şuan gerçekten. Benim şubatta kapananların parası ödendi bana gördüğüm kadarıyla. Bekleyip görcez.

Allah Aşkına Biri Çıkıp 2 - 3 aydır kapalı kanal kesinleşti yazsın :(

Beyler sakin olalım geçen sefer 2-3 parti de yaptılar kesinleşmeleri

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yollarımız burda ayrılıyor sanırım :D see yo again Ytpara akşama kadar birşey olmazsa :D

Allah Aşkına Biri Çıkıp 2 - 3 aydır kapalı kanal kesinleşti yazsın :(

bu ay 3. ay ve 0 olarak kesinlesmis gorunuyor. 3 aydır 0. gecen ay 3-5 kisi 2 aylık aldı. bu ay kapanan kanalı olanlardan yine alan var alamayan var. ben zaten beklemiyordum eski kapalıların kesinlesmesini. dahada kesinlesmez bence

Artık şunu net anladım adsense kesinleşmelerden önce verileri çekene kadar ayın 3 ü olur 5 i olur kapanana ödemiyor.. benimde ocakta kapanan veya şubat 2 - 3 ü gibi kapananlarda kesinti %100 e yakın..

%69 ile ingiltere adsanse kesinleşmiş.1 kanal telifden kapanmıştı,diğeri spamdan kapanmıştı.TR adsansede tık yok.Anlaşılan TR için yaptırım var...

geçmiş olsun yüksek kesintiler devam ediyor bundan sonra yapılacak iş ,partnerler bulmak yabancı online ödeme sistemleri bulmak, yabancı posta servisleri bulmak. cümleten geçmiş olsun

TR için yaptırım var... kesin olarak hiçbir kanal kesinleşmedi kapananlardan

kesinleşmeyen adsenselerde tık yok abd adsense %22 kesinti. Çok şükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri