2017 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spama dusmus adsense , kanallarin hepsi kapandi , 4 hane dolar kesinlesti , diger spama dusmus adsense , kapanan kanallar kesinlesmedi , adsenseler yabanci.Spama dusmemis 7 adsense kapanan kanallar kesinlesmedi.

Spama dusmus adsense , kanallarin hepsi kapandi , 4 hane dolar kesinlesti , diger spama dusmus adsense , kapanan kanallar kesinlesmedi , adsenseler yabanci.Spama dusmemis 7 adsense kapanan kanallar kesinlesmedi.

Spama dusmus adsense , kanallarin hepsi kapandi , 4 hane dolar kesinlesti

ne kadar bekliyordunuz ? yani % kaç kesinti oldu
kanallar ne zaman kapanmıştı ?

ocak kazancı 11 tl olan 6 şubatta kapanan kanal 4.90 kesinleşmiş :D %50+ kesinti bunada şükür :mad:

---------- Spam Engelliyici 16:28 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

2 ;

ocak kazancı 7 tl olan 6 şubatta kapanan kanal kesinleşmemiş en çok buna üzüldüm bak :mad:

ocak ayı kazancı 6.18 tl, kesinleşen 5.17tl vuvv herkese benden çayy:)

hadi be ads yap bi güzellik güldür yüzümüze şu 2 aydır bekleyen yayıncılarına acı:)

Bakın şunu hala herkes es geçiyor.
Misal - Ocak'ta bağlanıp Şubat 5-6 gibi kanal kapandıysa belki kesinleşebilir Ocak kazancı.
Yani günlerde önemli.
Ocak'ta bağlayıp Şubat 1'de kapandıysa atıyorum kesinleşmeyebilirde.
Bunlarıda göz önünde bulundurun derim.
( hepsi ihtimal dahilinde sadece tahmindir )

Bendeki kapanan kanallar Ocak bağlı Ocak spamdan güm, kesinleşme yok.
Bize yine hüsran.

4Hane - Kesinti oranı yüzde 99.8 . HAyırlı işler. Kanallar kapanmıştı.

3 haneli bekliyodum, ama aralik ayi gibi 99% kesinti oldu

aralikta tum kapanan kanallari silmisdim, ama ocakta kapananlari silmedim, ama yinede 99% kesinti oldu, ozgune gecmek gerek mutlaka

Şİmdi 2 TR adsnaseye baktım.

1. Eski adsanse ARALIK-OCAK'da bağladığım 4 kanalda kapandı.Hesap kapanış bakiyesi xxx diyor fakat ödeme eşiğini geçmemiş.Geçen ayki tutarın aynısı yazıyor.Yani hiçbir değişiklik yok ödeme olmayacak

2. Yeni açmıştım hiç kesinleşmemiş.

son dönemde o kadar fazla adsense açıldı ki artık adamlar adsense banlamak yerine ödeme yapmamayı tercih ettiler.

Google şirket bazlı 2017'de en büyük şirket dünya çapında.
Apple'ı ilk kez kar bazında ve kazançta geçti.
Siz-Biz burda yazıp çizelim ödeme yapmıyorlar paraları Kasaya atıyorlar.
Adamlar milyonlarca dolar Cebellezi ediyor, karını arttırıyor, göz göre göre soygun ama bizde spam yaptığımız için hiçbiryere şikayet edemiyoruz.

Birde iyi niyetli SAF naif spamcılar var savundukları şeyde, Google reklam verene parasını iade ediyor felan.
:D :D :D
Onlarada gülüp geçin, he he reklam verene parayı iade ediyor.

kapananlar ödenmiyor geçmiş olsun 2.dalgayı falan beklemiyorum artık eminim ondada açık kanallar kesinleşecektir

hersey fransa google subesine yapılan ceza ile basladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri