2018 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alm. hesabı hala düşmedi geçen ayda 25 inde yatmıştı. Bekliyoruz bakalım

Evet, %50 çevirmiştim. Kalanını da yeni çevirdim, şimdi TL arıyorum hala çevirmek için keşke motosiklete alıcı gelse ve satabilsem. I

Bence geri kalan %50 de dolara çevirin, Neden motorunuzu satıyorsunuz

hayırlısı olsun bende altına yatırım yapmayı düşünüyorum

Bence geri kalan %50 de dolara çevirin, Neden motorunuzu satıyorsunuz

hayırlısı olsun bende altına yatırım yapmayı düşünüyorum

Mb seçimden önce doları düşürmek için tüm rezervini bozdurdu, ucuzdan dolar almak zorunda şimdi. Bir kaç ay sonrası için bir yatırım fırsatı doğdu. Düğünüm var 1,5 ay kaldı, zaten soğuk bir şehire geçicem düğünden sonra. Altın lazım, motor 21 bin ediyor. Cidden altın da lazım bana.

Alman payoner 2 aydır geç yatıyordu bu ay 25 oldu hala yatmadı.
Tamam anladık hafta sonu vardı ama yeter payoner çalışanları artık paraları hesaplara geçin.

Alman adsense en sonunda payoner'e düştü.
Ayın 26'sı anca düştü.

Hem paramızı geç yolla, hem dünya kadar komisyon kes, hem de atm'den para çekerken parayı verme, valla ne güzel iyi sabrediyoruz bunlara böyle. Payoneer bankamatikten vermediği parayı, hesaba kaç günde geçer, bilgisi olan var mı acaba?

Hem paramızı geç yolla, hem dünya kadar komisyon kes, hem de atm'den para çekerken parayı verme, valla ne güzel iyi sabrediyoruz bunlara böyle. Payoneer bankamatikten vermediği parayı, hesaba kaç günde geçer, bilgisi olan var mı acaba?

10 gün hocam 16 sında atm den vermedi parayı hesaptan çekti bugün payonere geri yükledi size tavsiyem böyle olunca bazen atm sizden sonra işlem yapana veriyor parayı başka bir kart ile küçük miktarlar çekmeniz

10 gün hocam 16 sında atm den vermedi parayı hesaptan çekti bugün payonere geri yükledi size tavsiyem böyle olunca bazen atm sizden sonra işlem yapana veriyor parayı başka bir kart ile küçük miktarlar çekmeniz

Nasıl yani bizim para gitti mi şimdi?

Herkes ödemelerini sorunsuz alır umarım.
*Ayın 5inde kapanan kanalın ödemesi kesinleşir mi bilgisi, tecrübesi olan var mı ?
Buna benzer sorunum var su an 3 telif kanalı silcem bekletiyorum son 2 günü kaldı kapanmasına verilen 1 haftalk süreden geçmişe dönük araştırma yaptım forumda kiminin kesinleşmiş kiminin kesinleşmemiş
Arkadaslar odemeleriniz kesinlesti mi? Alabildiniz mi? Ve yüzde kac kesinleşti? Cevaplarsaniz sevinirim. 5 veya 6 sinda kanalim kapanacak onun icin soruyorum

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri