Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tekrarlayan içerikten para kazanması ve reklamları aynı anda kapanıp kesinleşen varmı.
Para kazanması kapanıp kesinleşenler var çözemedik neye göre kesinleştiriliyortekrarlanan kapanan kesinleşmedi bu saatten sonra kesinleşmez
Tekrarlayan içerikten para kazanması ve reklamları aynı anda kapanıp kesinleşen varmı.
analiticste yazandan %3 eksik kesinleşmiş.
PK KAPANAN 5 haneli bir ödemem kesinleşti Allah'a bin şükürler olsun![]()
PK KAPANAN 5 haneli bir ödemem kesinleşti Allah'a bin şükürler olsun![]()
Hayirli olsun
Benim de 5 haneli pk kapanan var kesinlesmedi hala bekliyorum alman adsense
Şimdi bu ödemeler kısmında gözuken ödenecek degılmı?
Ayın 21 - 22 sıne kadar baska takla atacagı kesınlesecegı vss yer yok demı?
Adsense den cok odeme almadım , anlamıyorum![]()
Bende bekliyorum ama artık bu saatten sonra kesinleşmez. Kanalımı tekrar inceledim tekrar kullanılan içerikten kapanmış. İçerisindeki videoyu para kazanması kapanan kanalımın birinden silip bu kanala yüklemiştim nisan kazancını almıştım mayıs kazancı kesinleşmedi. Mayısın 20 sinde para kazanması devredışı kalmıştı.Hayirli olsun
Benim de 5 haneli pk kapanan var kesinlesmedi hala bekliyorum alman adsense
Bende bekliyorum ama artık bu saatten sonra kesinleşmez. Kanalımı tekrar inceledim tekrar kullanılan içerikten kapanmış. İçerisindeki videoyu para kazanması kapanan kanalımın birinden silip bu kanala yüklemiştim nisan kazancını almıştım mayıs kazancı kesinleşmedi. Mayısın 20 sinde para kazanması devredışı kalmıştı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.