2019 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abartmışlar 1 kere %19 kestiler diye kesinti %22’ye çıkmışlar.Analyticsdeki kazançta 31 mayısta gösterdiği rakamdan %1-2 eksiltilmiş.Bu ay üzdün adsense

Geçen ay ortalarında kanalın para kazanması kapanmıştı , Kanala yansıyan kadarı KESİNLEŞTİ ...
TR Adsense , İnşAllah herkez sorunsuz alır ödemesini ...

Son düzenleme:
Tekrarlayan içerikten para kazanması ve reklamları aynı anda kapanıp kesinleşen varmı.

Tekrarlayan içerikten para kazanması ve reklamları aynı anda kapanıp kesinleşen varmı.

0_17c80f_2e13b96_L

ya arkadaşlar kesinti filan olmuyor yok öyle bir şey, olay sadece aradaki kur dalgalanması, örneğin sen 10 mayısta 10 dolar kazandın, tl olarak baktığında dolar o gün 6 tl ise 60 tl olarak görünüyor ve öyle kalıyor analytics'de ancak ödeme günü geldiğinde toplam bakiyen neyse o günkü kurdan yatıyor yani senin 10 mayıstaki kazancın bakiyene yansıdığı gün dolar 5 tl ye düşmüşse 50 tl olarak yansıyor ama analytics'de 60 tl olarak görünmeye devam ediyor. ohh anlattım sonunda

Hayirli olsun
Benim de 5 haneli pk kapanan var kesinlesmedi hala bekliyorum alman adsense

Hocam inşallah kesinleşir, yurtdışı adsenelerde gecikme olabiliyor.

Şimdi bu ödemeler kısmında gözuken ödenecek degılmı? :D
Ayın 21 - 22 sıne kadar baska takla atacagı kesınlesecegı vss yer yok demı? :)
Adsense den cok odeme almadım , anlamıyorum :)

Yok hocam %95 hesabınızda şuan, hiç adsense girmeyin etmeyin, banka hesabı eklediyseniz bırakın gelsin sadece :)

Hayirli olsun
Benim de 5 haneli pk kapanan var kesinlesmedi hala bekliyorum alman adsense
Bende bekliyorum ama artık bu saatten sonra kesinleşmez. Kanalımı tekrar inceledim tekrar kullanılan içerikten kapanmış. İçerisindeki videoyu para kazanması kapanan kanalımın birinden silip bu kanala yüklemiştim nisan kazancını almıştım mayıs kazancı kesinleşmedi. Mayısın 20 sinde para kazanması devredışı kalmıştı.

Bende bekliyorum ama artık bu saatten sonra kesinleşmez. Kanalımı tekrar inceledim tekrar kullanılan içerikten kapanmış. İçerisindeki videoyu para kazanması kapanan kanalımın birinden silip bu kanala yüklemiştim nisan kazancını almıştım mayıs kazancı kesinleşmedi. Mayısın 20 sinde para kazanması devredışı kalmıştı.

Gördüğüm kadarıyla tekrar kullanılan içerik sebebiyle pk kapanan kanallar ödemesini 1 ay gecikmelide olsa %90 kesinleşme oluyor. Pk tekrar açtırmaya çalışın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri