2021 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
12 Şubat ta kanalın para kazanması kapandı ama kanalın kendisi açık.
Kesinleşmede yok. Normalde de bu gibi durumlarda kesinleşme olmuyor değil mi?
YT Studio da Şubat ayı kanzancı 200 dolar gözüküyordu.

aynı durum bende de var 12 şubat ta pk gitmişti kesinleşmedi daha önceki konularda kesinleştiğini söylemişlerdi

usa adsense kesinleşmiş..

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

aynı durum bende de var 12 şubat ta pk gitmişti kesinleşmedi daha önceki konularda kesinleştiğini söylemişlerdi

18 inde pk sı giden kanalımın da kesinleşmiş şimdi baktım.

Geçmiş olsun eski sürüm adsense gidiyor. Yeni sürümde kazançları göremiyoruz. :)

bunu sormaya geldim bende. artık hepsini youtube üzerinden mi bakacağız acaba? adsense sadece paranın kesinleşmesi ve ödemesini mi gösterecek ne olacak

belki 10 defa başıma gelmiştir, pk kapandı ama para günü geldiğinde kesinleşti. kanal komple kapanmadığı sürece sorun yok o konuda halen...

bunu sormaya geldim bende. artık hepsini youtube üzerinden mi bakacağız acaba? adsense sadece paranın kesinleşmesi ve ödemesini mi gösterecek ne olacak

Büyük ihtimalle Anlytics'e anlık kazanç gösteren bölüm getirirler, Şuanda anlık abone gösteren yeri eklemişler bile

Merhaba arkadaslar, bu ay adsensete vergi bilgilerinizi girin yaziyor. Amerika muhabbetini bu ay yapmazsak ayin 23undeki odemelerden kesinti olur mu net bir sekilde bilen var mi?

her ay 21'inde gelen ödeme maili gelmedi.. ilginç

uk adsense henüz işleme girmedi bende sorun nedir acaba bilen var mı?

UK bende ödeme alamadım ABD dolar yatmış ama ingiltere sterlin bekliyor..!

Adsense anlık verileri kaldırıp youtube analytics e bakın diyor da bunun başka çözümü var mı? Eski görünüme git diyorduk ama artık o da çıkmıyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri