Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mail atıp sordum verdikleri cevap 21 inde işleme gireceği 22 sinde ödeme yapılacağı yönünde cevap geldi tabi hafta sonuna denk gelmediği bundan sonra böyle
21 nerde çıktı ayın 27 ödeme yapılır 21 olayı nedir
adsense TL değişmesi ile ödemeler 21'inden itibaren ısleme alınacak maili gelmişti![]()
Hımm inş öyle birşey olur.Açıkcası parayı erken almak istiyorum.Adsense giriyim bana geldi mi bakıyım
bende birsey sorucam konuyla alakalı degil ama.benimde adsensede 19 $ var.adsensedeki parayı hemen çekebilirmiyim yoksa 100 $ gectikten sonramı çekebilirim.
bende birsey sorucam konuyla alakalı degil ama.benimde adsensede 19 $ var.adsensedeki parayı hemen çekebilirmiyim yoksa 100 $ gectikten sonramı çekebilirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.