25 fazla kanalım 1 adsense askıya alındı ve sebebi bu kadar ağır olmamalı

IP Adresi çok önemlidir. Sürekli IP değişimi gözlerine batmış olmalı ve uyarı göndermiş ..
ßana kalırsa AdSense hesabın kapanmamış ..
Açıklayıcı güzel bir Türkçe dille sorununu söyleyebilirsin ..
Eğer Hesabın eski ise bir şans tanıyabilirler
[email protected]

[Ayrıca dünyanın sonu değil .. Yeri geldiğinde acı çekmelisin ki gerçekten kazanasın ]

Yani hocam kanal açarken ip değiştirmemek lazım.Sabit ip den kanal açılmalı??
IP Adresi çok önemlidir. Sürekli IP değişimi gözlerine batmış olmalı ve uyarı göndermiş ..
[email protected]

[Ayrıca dünyanın sonu değil .. Yeri geldiğinde acı çekmelisin ki gerçekten kazanasın ]

geçmiş olsun . Neler yaptığını nasıl , neyle video yüklediğini , etiketleri nasıl girdiğini vs.. sana göre kural dışı olabilecek ne yaptığını yazda burdaki arkadaşlar yapıyorsa yapmasınlar .

En önemlisi adsense gmailinde aktif youtube hesabıda varmıydı ? Yoksa ayrı ayrı gmailler miydi ?

abi vardı ama değiştim onu davet gönderdim

Anladım.Mantıklı.Ama bence sadece bunlara bağlamamak lazım.Aynı anda toplu yükleme falan da sorun olabilir spam olabilir kısacası çok şey olabilir banlanmaya sebep olan :D
Hayır eğer öyle yaparsanda sonu aynı olur , arkadaşın demek istediği mesela aynı kanala 5 dk içinde 10 farklı ip ile girmesi .

[email protected]

hocam ben oraya yazı gönderdim
Bu otomatik bir yanıttır.
Bu e-postaya verilen yanıtlar okunmayacaktır.başlıyan bir e-mail gönderdiler bana nedir bu anlamadım

İlk gönderdiğin mesajlar özel botlar tarafından karşılanıyor öyle otomatik mesaj yollanıyor.Bir kaç defa daha gönder aynı adrese.
hocam ben oraya yazı gönderdim
Bu otomatik bir yanıttır.
Bu e-postaya verilen yanıtlar okunmayacaktır.başlıyan bir e-mail gönderdiler bana nedir bu anlamadım

Gecmis olsun...
Adsense mailinde bur kanal varmuydi?
Eger spamdan banladi ise ki oyle goruluyor banladigi ip ile giris yapan tum youtube hesaplarini kapatiyor..
Adsense mailinde bir youtube kanali var ise ve o kanala login oldu isen kapanmasi su an normalmis gibi geliyor..

Gecmis olsun...
Adsense mailinde bur kanal varmuydi?
Eger spamdan banladi ise ki oyle goruluyor banladigi ip ile giris yapan tum youtube hesaplarini kapatiyor..
Adsense mailinde bir youtube kanali var ise ve o kanala login oldu isen kapanmasi su an normalmis gibi geliyor..

yok hocam onu hallettim ben benim adsense kanal aynıydı adsense davetiye yolladım halletmiştim o olayı hocam saçma bir sebebten dolayı spam heryerde var 1 kanal değil 25 kanal artı adsense ben kanallarımı bu sebebten dolayı kaybettim ve adsenseyi 3 ayım giitti nasıl geri alıcamm kendi reklamlarıma falan öle bir sorunda yok yardım edebilirmisiniz

---------- Mesaj saat 21:51:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:14 civarında gönderildi. ----------

Farklı mail adresi ile dene

hocam farklı mail denedim yine olmadı

yok hocam onu hallettim ben benim adsense kanal aynıydı adsense davetiye yolladım halletmiştim o olayı hocam saçma bir sebebten dolayı spam heryerde var 1 kanal değil 25 kanal artı adsense ben kanallarımı bu sebebten dolayı kaybettim ve adsenseyi 3 ayım giitti nasıl geri alıcamm kendi reklamlarıma falan öle bir sorunda yok yardım edebilirmisiniz

---------- Mesaj saat 21:51:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:14 civarında gönderildi. ----------

hocam farklı mail denedim yine olmadı

o zaman salla gitsin sonra yeni başvuru yaparsın git bi dışarı gez gel iyi gelir :o
yada [http://www.adsenseban.net/ göz gezdir olumlu sonuç alan bayağı bir arkadaş olmuş üstelik para talep etmiyorlar ]

kardeş geçmiş olsun fakat benim anlamadığım bir olay var.
çoğu kişi bir adsense hesabına 500 kanal bağlanıyor diyor ve yotube bunu kabul ediyor diyorlar. iyide aynı pc ile 500 kanala aynı pcden girmek veya 5er dakika ara ile çıkış yapıp diğer kanallara girerek birer video yüklesek sorun olmaz diye düşünüyorum. neden bu tarz sorular soruluyor? madem 500 kanal bağlanabiliyor neden tedirginlik var?

çok merak ediyorum cidden :)

gerçekten zor bir durum emek veriyorsun çalışıyorsun kafa patlatıyorsun pin gelecek derdi. vs. sonra ban .. ama herşeyin bir çözümü var..

Söylediklerinin altına imzamı atıyorum.Kesinlikle sebep ard arda aynı ipden kanallara girme değil.Ben de genelde kanallarımda bi problem var mı diye kontrol ettiğimde 1 dk dan az sürüyor işlemler ve ard arda diğer kanallara giriyorum.google sana 500 kanal açabilirsin demiş ama spam veya dolandırıcılık yapabilirsin dememiş.Sorun büyük bir ihtimal arkadaş modeme reset atıp o şekilde alıyormuş kanalları bundan olabilir.Ama net bir cevap yazacak varsa onu da dinleriz
kardeş geçmiş olsun fakat benim anlamadığım bir olay var.
çoğu kişi bir adsense hesabına 500 kanal bağlanıyor diyor ve yotube bunu kabul ediyor diyorlar. iyide aynı pc ile 500 kanala aynı pcden girmek veya 5er dakika ara ile çıkış yapıp diğer kanallara girerek birer video yüklesek sorun olmaz diye düşünüyorum. neden bu tarz sorular soruluyor? madem 500 kanal bağlanabiliyor neden tedirginlik var?

çok merak ediyorum cidden :)

Söylediklerinin altına imzamı atıyorum.Kesinlikle sebep ard arda aynı ipden kanallara girme değil.Ben de genelde kanallarımda bi problem var mı diye kontrol ettiğimde 1 dk dan az sürüyor işlemler ve ard arda diğer kanallara giriyorum.google sana 500 kanal açabilirsin demiş ama spam veya dolandırıcılık yapabilirsin dememiş.Sorun büyük bir ihtimal arkadaş modeme reset atıp o şekilde alıyormuş kanalları bundan olabilir.Ama net bir cevap yazacak varsa onu da dinleriz

eyw :)

ayrıca benim bildiğim herkesin bir ipsi var ve istediğin kadar modeme reset at asıl ip değişmiyor. zamanın birinde okumuştum böyle bir şey aklımda kalmış.. daha bilir bir kişi açıklarsa sevinirim...

herkes gecmis olsun demisde kesin birsey soylememis arkadasim sorunun muhtemelen, ayni ip falan degil....

muhtemelen proxy yada ip gizleme programi kullandin o sekilde video yukleme yaptin bu youtube kurallarina aykiri bunuda defalarca yaptin sanirim.... sorunlarda daha acik ve durust olun eksik seyler soylemeyin..

bu uyaiyi daha once hic aldinmi ?? adsenseye girerken yada yourubeye girerken dogrulamadan gectin mi ?
yada bu tarz uyari aldinmi ?
ip gizleme programlari kullandinmi yada proxy ayarlari ile oynadinmi ??

o kapanan 25 kanalini nasil actin ?
hangi yollari kullandin ?

sonuc olarak adsense hesabinizi dogrularsaniz kullanmaya baslarsiniz ama dogrulamadan once ip gizleme yada proxy ayarlarinizi duzeltin.!!!

---------- Mesaj saat 22:05:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:48 civarında gönderildi. ----------

eyw :)

ayrıca benim bildiğim herkesin bir ipsi var ve istediğin kadar modeme reset at asıl ip değişmiyor. zamanın birinde okumuştum böyle bir şey aklımda kalmış.. daha bilir bir kişi açıklarsa sevinirim...

her kesin bir ip si yoktur mac adresi vardir, degismeyen mac adresleridir.

ip adresiniz static degil ise modemi her kapatip actiginiz yeni ip alacak ve sunuculara o ip yi gonderecek

gerçekten zor bir durum emek veriyorsun çalışıyorsun kafa patlatıyorsun pin gelecek derdi. vs. sonra ban .. ama herşeyin bir çözümü var..

aynen hocam

---------- Mesaj saat 23:16:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:31 civarında gönderildi. ----------

Kardeş ben modeme rest atma falan yapmadım anlamam bu işten ben direk kanalları pc açıyordumm doğru konuşuyorum sizee

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri