3.000 Tl Ödül : Youtube api v3 işlemli Oauth 2.0 Para kazanma açma

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

forum bünyemizde bir çok yazılımcı var. Ben daha önce para kazanma açmayı curl ile login oldurup yapıyordum. Ama youtube bu olaya bana göre el attı ve sistemimden kaldırdım.

Content id yani partner kanallar için para kazanma açılabilirliği mevcut. Ama bana adsense gerekiyor. Youtube api v3 yani oauth 2.0 sistemde video id veya tek emirle tüm videoları para kazanmaya çevirmeyi verebilen arkadaşa anında 3.000 tl havele/eft yapacagım.

Varlığından eminim ama kod örneklemesini bulamadım

Aynen ödül büyük yazılımcıların yerinde olsam.Şimdi hemen iletişime geçerdim.

ödülü 5 bin lira yaparsan arkadaşıma iletiyorum hemen

Aslında bende money monatization yani para kazanma kodları var ancak v2 v3 olup olmadığı konusunda tereddütteyim birde PHP dilinde değil bu. Sanırım PHYTON dilinde.

ödül iyide bu kodlar php olcak dimi php anlayan bir arkadaşım var bir sorayım?

Arkadaşlar merak edıyorum bu şekılde buyuk paralara karşılık,hızmetı verecek kişi yapandan fatura talep edıyormu,küçük rakamları anladık ama büyük rakamlarla iş yapanlar faturasız vs. vergı kaçaklığına gırıyor.Bu işi yapan kişide yaptıran kişiyide bir mali müşavir olarak duyarlı olmaya davet edıyorum

Arkadaşlar merak edıyorum bu şekılde buyuk paralara karşılık,hızmetı verecek kişi yapandan fatura talep edıyormu,küçük rakamları anladık ama büyük rakamlarla iş yapanlar faturasız vs. vergı kaçaklığına gırıyor.Bu işi yapan kişide yaptıran kişiyide bir mali müşavir olarak duyarlı olmaya davet edıyorum

İşte bu çok iyiydi duyarlılık ve hassasiyet adına. Şahsım adına teşekkür ve takdir ediyorum.

yt'den aldığınız paralar karşısında vergi ödüyormusunuz?

bot sahipleri zaten şirket vergileri ödüyorlardır.şuan buda bi ödül niteliğinde.bnce gerekmez tabi vergi falan buna ama yinede haklı olabilirsinz

bu düşüncede olan adam ytden para kazanmamsı lazım :d

20000'e yaparım. :) Töbe töbe ya.. Sizin botunuz bir çok kişiye binlerce kazandırdı. Bunu bilen para istemeden yapması lazım. Siz yine 3000 veriyorsunuz ama beğenmeyenler var..

onlinehile.org hesabın varsa oraya aç yazılımcı cok

polemiğe girmek istemiyorum sağlam coder lar var :)

Merhaba Arkadaşlar,

forum bünyemizde bir çok yazılımcı var. Ben daha önce para kazanma açmayı curl ile login oldurup yapıyordum. Ama youtube bu olaya bana göre el attı ve sistemimden kaldırdım.

Content id yani partner kanallar için para kazanma açılabilirliği mevcut. Ama bana adsense gerekiyor. Youtube api v3 yani oauth 2.0 sistemde video id veya tek emirle tüm videoları para kazanmaya çevirmeyi verebilen arkadaşa anında 3.000 tl havele/eft yapacagım.

Varlığından eminim ama kod örneklemesini bulamadım

Pm Yolladım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri