3 Aşamalı Kanallar 4 Aşamaya Dönüştü

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

aliq

Kayıtlı Üye
Beyler arada oluyordu 3 aşamalı kanallarım 4 aşamalı fakat bugün tüm kanallarım o şekilde olmuş. Aynı durumda olan var mı? Bazı arkadaşlar da 3 aşamalı adsenseye bağlayıp bugün Para kazanmalarının kapandığını söylüyor. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. Belki de bu ay sonu çözebilirler sorunu.

Aynen hepsi dönmüş.
Hesapları onaylasınlarda biz 4000 saat 1000 abone ye de razıyız.

adsenseye bağlamadan boşta bekliyen kanallar mıydı ? yoksa 1000 abone ve 4000 saat şartını karşılıyor muydu ?

youtube benim 3 aşamalı kanal almamı beklemiş sanırım bu olay için . insanda biraz şans olsun yahu , 1 tane tutan 3 aşamalıyı dün adsense'a bağladım şuan 4 aşamalı gözüküyor inşallah onda bir sıkıntı olmaz diyelim geçmiş olsun

Aynen bi kac kanali kontrol ettim 4 asama olmus durum ciddi bakalim neler olacak

Bende tamda bunu yazacaktim geceden beri bagladigim 3 asamali kanallar belli sure sonra 4 asamaliya donuyor

Bendede durum aynen böyle,sabah sabah moral 0 oldu

Budurumun böyle olacağı belliydi 2017 nin 4. ayından beri kullanıyorduk bu kadar süre devam etmesi dahi iyi bi olay ama keşke onay aşaması süreci hızlandığı dönemde yapılsaydı bunlar

valla işler çok sakat onaylanmalar başlamazsa para kazanabilecek kanal kalmayacak piyasada

bende 2 gün önce olmuştu kimseden ses çıkmayınca sadece bana oldu sandım demekki genel bi durummuş geçmiş olsun hepimize

dün benim k anallarda sorun yoktu gece heralde herkesin kanallarını kapatmışlar topluca

bi yandan içim buruk ama bi yandanda içim de onayların başlamasıyla ilgili bir umut var.. hakkımızda hayırlısı olsun :)

Detaylı kontrol etme fırsatım şimdi oldu, 3 aşamalı kanallar 4 aşamalı onaysız kanallara dönüştürülmemiş, sadece şöyle bir eklenti gelmiş... 4K saat ve 1K abone...

Yani demem o ki, 3 aşamalı diye kullandığımız kanallar eskiden adsenseye direk bağlanıyor ve 10K izlenimden sonra reklam çıkıyordu bir onay süreci yaşanmıyordu sadece şimdi 4K saat ve 1K aboneden sonra yine eskisi gibi direk adsenseye bağlanıp reklam çıkmaya başlayacak...

Kavramlar farklı ve 3 aşamalı olarak tabir ettiğimiz kanallar hala daha ONAY geçmiş statüsünde bulunmakta...

Umarım izah edebilmişimdir...

Adamlar resmen demişlerki, bari şartları sağladıktan sonra bağlasınlar :)

Edit: Bu tamamen benim fikrim denemedim henüz gün içerisinde şartları sağlayan 1 kanal ile dener bilgi veririm tekrardan, fakat Kanal sayfasından kontrol ettiğimde 3 aşamalı kanallarda hala daha "Başvurunuz henüz tamamlanmadı" sekmesi görülmekte...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri