Ben sana farklı şekilde yardımcı olmaya çalışıcam , umarım faydası olur .
İnsan zekası , aklı , bilinci ve bilinçaltı çok farklı birşey . Zihin gücü birçok şey yaptırabilir .
Şimdi birkaç bir örnek vericem bol noel babalı

. Ben Almanya'da doğdum babamda Alman burda ki kültürde Noel geldiği zaman Noel Baba heyecanı çok büyük olur ve çocuklar Noel Babaya oldukça inanırlar .
Aynı şekilde bende öyleydim . Noel gecesi ağalar kurulur , hediyeler heyecanla beklenir Noel Babanın gelmesi beklenirdi . Çocuk olarak hayal gücüm o kadar dolu ki ( çizgi filmler , gerçek dünyayı bilmeme yaşları ) zihnim tamamen hayal gücü ile dolu . Birgün Noel'de Babam yine Noel Baba heyecanı veriyor . Dışarıya gidip elinde ufak çan ile çıngır çıngır çalıp içeri geliyor kardeşimle bize çaktırmadan . Aaa bakın çocuklar Noel Baba geldi dışarda ! Bizde heyecanla dışarıya bakıyoruz ve ilerde gerçekten bir Noel Baba görüyoruz . Daha sonra biz dışarı bakarken Babam hediyeleri bize çaktırmadan ağacın altına koyuyor ve Aaa bakın çocuklar Noel Baba hediyeleri bırakmışşş !!! diyor ve bizde sevinçten havaya uçuyoruz tabiki ama Noel babayı tekrar görmek istiyoruz. Baba diyoruz peki nerde Noel Baba tekrar görmek istiyoruz . Babamda diyorki g'' gelin çocuklar dışarda havada uçuyordu ben onu gördüm '' dışarıya çıkıyoruz '' bakın bakın tam yukarda geyikleriyle uçuyor '' o anı hala hatırlıyorum Noel Baba gerçekten de havada önde geyikleri ile beraber uçuyordu

Peki Noel Baba varmı hayır , uçması mümkünmü hayır , demek istediğim zihin gücü bunu yaptırıyor

1 sene geçiyor Noel akşamından bir gün önce yatağımda kapıyı izliyorum gelicek kesin yine diye aradan bir süre sonra kapının yarısı buğulu cam idi 2 tane geyik ve noel babanın gölgesi salona doğru gidiyor

) 6 yaşımdayım görüntüyüde hatırlıyorum . Ertesi sabah hediye falanda yoktu . Açık zihnim bana oyun oynadı tekrar .
Şimdi gelicem tekrar konuya ama sana yeteri kadar örnek vereyim istiyorum ki geçsin sorunun . Benimde korkularım vardı .
Absinthi bilirsin illegal olanı hayal gösterir veya LSD gibi uyuşturucular . Nedeni de zihnin bilicnini uyuşturarak kapatması ve diğer hayal zihnini ortaya çıkarması sonucunda gerçekte olmayan şeyler görüyorsun . Zihnin oyunu burda da ortaya çıkıyor .
Bilim insanları diyor ki insan zekasının bilmemkçaını kullanailseydi elleri olmadan bardağı havaya kaldırabilirdi gibi örnekler veriyor . Bu insan zekasının ne kadar olaya odaklandığında neler yapabileceğini gösteriyor .
Bu durumlarda insan zekasının bir oyunudur . Senin duyduğun sesler , senin zihin gücünün yarattığı sesler çünkü o olaya tamamen odaklanmış durumdasın ve korku seni eline alıyor .
Gerçekte böyle birşey yok aslında , ama zihnin ve anlatılanlar bunu sana yaşatıyor . Bana ilk karabasan , ilk anlatıldığı gece gelmişti

İlk sesleri o akşam duymuştum baya korkmuştum . Ama yıllar sonra evin 3ncü katında çatıkatında kapkaranlık bir odada hep tek uyuyordum . Korkularımı yendiğim için bilincimin oyunu olduğunu anladığım için .
Umarım sana yardımı olur . Bu bir yandan inançla ilgili de birşey , ( şimdi burda tartışma olmasın tabi

) inancın da böyle şeylerin kesin var olduğuna inandığın için seni korkutmaya devam ediyor ...