3 harflilerden korkum yüzünden uykularım kaçıyor

Cinler alemini yıllardır araştırırım , incelerim , iletişime geçerim kendileriyle. Korkmanı gerektiren birşey yok , arkadaşların ne anlattı bilmiyorum ancak , o dedikleri ürkütücü şeyler öyle kolay kolay gelmezler . Düşünceyle veya ışık kapalıyken falan merak etme. @
Narqotik

Yani bu tip olaylarda %90 psikolojiktir bence , takma kafana . Devamı profesyonel yardım arkadaşların da dediği gibi yoksa .
Sureler , dualar rahatlatır , korur.

Ayetel Kürsi , Nas , Felak oku . Temiz ol , temiz yerde uyu .

hocam senin başka işin mi yok iletişime falan geçiyorsun :D

Hobim çoktur :D

Soyut çizimlerim belki bu sayededir :D

Ben şimdi korku filmi izliyorum türk korku filmlerine bayılıyorum arkadaşlara da şiddetle önermiyorum şiddetle izleyin diyorum :D sarıyor hocam arkadaşlarla dam gibi yerimiz var ıssız bir yer orda korku filmi bize musallat falan olmazlar dimi hocam:D

Valla o işler çok karışık , yere , enerjisine bölgenin , geçmişinden geleceğine herşeyle alakalı böyle rasgele musallat olayları , aileden kalma birşey de olabilir (istediğin kadar saraylarda kal )

İncelemek lazım , film izle tabi duygu geçişleri de tetikler , cinler de enerji sonucta . Ama musallat aşkla da olur,aileden kalabilir de , başka türlü de , örneğin bir hastanın yanına gitmiştik , cocuklarına bastığını söylüyordu vs , ondan dolayı dadanmışlar , yanlış yerde yanlış zamanda bulunmuş , tabiki şifası da Allahtan bu durumların .

Ben yazarsam ohoo uzar insanları da korkutmiyim zaten korku üzerine konu :D , Korkmayın yeter dicem de o da insan duygusu :D , şunu diyim son olarak , insanoğlu en üstün varlıktır(Ruhumuz) . Nokta .

Burası youtube forumu fakat madem böyle korkun var ciddi derecede, bunun üzerine bilmen gerekenleri yazayım.

Normalde hiç birşey yapmasa bile bir insan onu cinlerden ve çeşitli etkilerden koruyan 2 tane melek vardır. cinlerin musallat olabilmeleri için bu meleklerin korumayı kaldırması gerekir ki bu da çok istisna durumlarda olur(Allah'a küfür etme vs. gibi ağır durumlarda ve bazı başka durumlarda) önce şunu çok iyi bil cinler seninle veya benimle sıradan insanlarla uğraşmaz. uğraşması için ya "+" bir özelliğinin olması gerekiyor ki seninle uğraşmayı göze alsınlar ya da Allah korusun iyice psikolojik olarak çökmüş olman gerekir ki seni iyice delirtsinler.

arada evde çatırtılar çuturtular oluyormuş bunları duyunca "selamun kavlen min rabbin rahim" de 3 kere geç. demesende zaten birşey olmaz bunu da takıntı yapma. bu sesler gerçekten eşyaların genleşmesinden çıkıyodur boşuna psikolojik olarak etkilenme.

sana çok önemli birşey söyleyeyim hergün yap. sabah evden çıkarken sağ baş parmağını boynundaki şah damarının üzerine koy "la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym" de ve anında içine tek ve yut. bunu yaptığın gün hiç bir cin yaklaşamaz bile.

sonuç olarak =>>> gereksiz tedirginliklerimizi ve korkularımızı bir kenara bırakıyoruz veee SPAMA DEVAAMM :D

korku filmleri izleme, özellikle cinli perili olanları (bunlar bazı insanlarda ciddi etkili oluyor)
Geceleri abdestli yat yatağa (iman sahibi isen Allah de yeter, ona sığın ve güven)

Korkun çok şiddetliyse, gece uyurken bir sohbet programı aç(havada sudan konular olsun), PC veya TV'de onu izleyerek uyu.

bence korkuyu üstüne giderek yenebilirsin. bol korku filmi izle birkaç güne toparlanırsın

Ben sana farklı şekilde yardımcı olmaya çalışıcam , umarım faydası olur .

İnsan zekası , aklı , bilinci ve bilinçaltı çok farklı birşey . Zihin gücü birçok şey yaptırabilir .

Şimdi birkaç bir örnek vericem bol noel babalı :) . Ben Almanya'da doğdum babamda Alman burda ki kültürde Noel geldiği zaman Noel Baba heyecanı çok büyük olur ve çocuklar Noel Babaya oldukça inanırlar .

Aynı şekilde bende öyleydim . Noel gecesi ağalar kurulur , hediyeler heyecanla beklenir Noel Babanın gelmesi beklenirdi . Çocuk olarak hayal gücüm o kadar dolu ki ( çizgi filmler , gerçek dünyayı bilmeme yaşları ) zihnim tamamen hayal gücü ile dolu . Birgün Noel'de Babam yine Noel Baba heyecanı veriyor . Dışarıya gidip elinde ufak çan ile çıngır çıngır çalıp içeri geliyor kardeşimle bize çaktırmadan . Aaa bakın çocuklar Noel Baba geldi dışarda ! Bizde heyecanla dışarıya bakıyoruz ve ilerde gerçekten bir Noel Baba görüyoruz . Daha sonra biz dışarı bakarken Babam hediyeleri bize çaktırmadan ağacın altına koyuyor ve Aaa bakın çocuklar Noel Baba hediyeleri bırakmışşş !!! diyor ve bizde sevinçten havaya uçuyoruz tabiki ama Noel babayı tekrar görmek istiyoruz. Baba diyoruz peki nerde Noel Baba tekrar görmek istiyoruz . Babamda diyorki g'' gelin çocuklar dışarda havada uçuyordu ben onu gördüm '' dışarıya çıkıyoruz '' bakın bakın tam yukarda geyikleriyle uçuyor '' o anı hala hatırlıyorum Noel Baba gerçekten de havada önde geyikleri ile beraber uçuyordu :) Peki Noel Baba varmı hayır , uçması mümkünmü hayır , demek istediğim zihin gücü bunu yaptırıyor :) 1 sene geçiyor Noel akşamından bir gün önce yatağımda kapıyı izliyorum gelicek kesin yine diye aradan bir süre sonra kapının yarısı buğulu cam idi 2 tane geyik ve noel babanın gölgesi salona doğru gidiyor :)) 6 yaşımdayım görüntüyüde hatırlıyorum . Ertesi sabah hediye falanda yoktu . Açık zihnim bana oyun oynadı tekrar .

Şimdi gelicem tekrar konuya ama sana yeteri kadar örnek vereyim istiyorum ki geçsin sorunun . Benimde korkularım vardı .

Absinthi bilirsin illegal olanı hayal gösterir veya LSD gibi uyuşturucular . Nedeni de zihnin bilicnini uyuşturarak kapatması ve diğer hayal zihnini ortaya çıkarması sonucunda gerçekte olmayan şeyler görüyorsun . Zihnin oyunu burda da ortaya çıkıyor .

Bilim insanları diyor ki insan zekasının bilmemkçaını kullanailseydi elleri olmadan bardağı havaya kaldırabilirdi gibi örnekler veriyor . Bu insan zekasının ne kadar olaya odaklandığında neler yapabileceğini gösteriyor .

Bu durumlarda insan zekasının bir oyunudur . Senin duyduğun sesler , senin zihin gücünün yarattığı sesler çünkü o olaya tamamen odaklanmış durumdasın ve korku seni eline alıyor .

Gerçekte böyle birşey yok aslında , ama zihnin ve anlatılanlar bunu sana yaşatıyor . Bana ilk karabasan , ilk anlatıldığı gece gelmişti :) İlk sesleri o akşam duymuştum baya korkmuştum . Ama yıllar sonra evin 3ncü katında çatıkatında kapkaranlık bir odada hep tek uyuyordum . Korkularımı yendiğim için bilincimin oyunu olduğunu anladığım için .

Umarım sana yardımı olur . Bu bir yandan inançla ilgili de birşey , ( şimdi burda tartışma olmasın tabi :D ) inancın da böyle şeylerin kesin var olduğuna inandığın için seni korkutmaya devam ediyor ...

Sana tavsiyem uzay bilim belgeselleri izle bunlara kafa yor mesela uzay zaman kavramı wormhole felan araştırdıkça daha birçok şey çıkar hem bilgilenmiş olursun

Valla şu hayatta Allah'tan başka tek korktuğum şeylerde bu tarz şeylerdir. Anlıyorum seni ama zamanla yeniyorsun bunu.. Kafaya takmayarak aklına getirmeyerek. Hakikaten bu işlerin şakasıda olmaz hiç bir şeyide olmaz.. Ve bu tarz şeylerden korkmanın yaşıda olmaz..

Sağolun arkadaşlar dün 4 ü geçiyordu uyumaya çalışıyordum hala :/ bugün kafama takmamaya çalışacağım bakalım ne olacak

cinini yiyim laaaa.. youtuba bak salla . yolla bana bişi olursa :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri