Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar benimde 301 de kalan bir videom var ve 1 aydır düzelmedi ne yapmam gerekli ??
Adsensede görüntülenme sayaçları nasıl ?
hocam adsensede bi sıkıntım yok bu videom kendi müzisyen sayfama attığım bir videoydu biraz addmefast ta view kazandırayım dedim 301 de takıldı forumda okudugum kadarıyla bekliyeyim dedim ama 1 ay oldu hala bir değişiklik yok![]()
videom bu arada budur ;
Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün ( Cover by Kılınçarslan ) - YouTube
sanırın bi flitreye takılmıs cunku youtube belli kretlere göre gösterimini yansıtıyor ama uyarı vermemesı garipmiş
Şuan çok acaip mutluyum, 301+ gösteren vıdeodan baska vıdeoya yönlendırme caktım 10 dakıkada 270 ızlenım aldı dıger vıdeoana videoyu dusunmek bıle ıstemıyorum uww yarın öglenı sabırsızlıkla beklıyorum adsense sayacına göre 2 - 3 bın patlama yasanmıs ana kaynagı bellı tabıkı
![]()
+15 dolar gelir türkçemi içerik
2 3 k reklam göstermi varsa video izlenmen 5 6 k diye düşünebilirsinbende genelde öyle oluyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.