301+ görüntüleme

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CemaLi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu 1-2 gündür böyle bir durum ile karşılaşıyorum video gösterim "301+ görüntüleme" bunun üstüne nedense çıkmaz oldu neden oldu ki böyle birşey ?

arkadaşım banada oldu başka sıkıntın olmasın düzelir o hiç sıkıntı etme 301 bakarsın olmuş 1000 (:

Video hızlı bir şekilde 301 gösterime ulaştıktan sonra youtube görüntülenme sayısını bu şekilde bekletiyor ve incelemeye alıyor bi videonun gerçek izlenim sayısı 1 ila 3 gün içerisinde kesinleşiyor.

yani bu olay iyi bir olay diyorsunuz (: hadi bakalım hayırlısı olsun ama yt bize keleklik yapiyor tbm oranı çok düşük veriyor.

Videon en aşşağı 1.000 üzeri görüntülenme olacak :)
ilk etapta 900 göstericek 30 dk sonra yenıledıgınde 1.000 üstünde gösterıcek :)

An itibari ile bir videoum 301+ gösteriyor = 1000 üzerinde gösterim süprizi ile karşılacağım.

Youtube 300den sonra belli bir filitre koyuyor ve sedat arkadasın dediği gibi belirli aralıklarla gösterim artıyor arama sıralamanızdaki yerınız yükselıyor bu hata değil tutturdugunun işareti yani :D

hocam adsensede bi sıkıntım yok bu videom kendi müzisyen sayfama attığım bir videoydu biraz addmefast ta view kazandırayım dedim 301 de takıldı forumda okudugum kadarıyla bekliyeyim dedim ama 1 ay oldu hala bir değişiklik yok :D
videom bu arada budur ;
Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün ( Cover by Kılınçarslan ) - YouTube

sanırın bi flitreye takılmıs cunku youtube belli kretlere göre gösterimini yansıtıyor ama uyarı vermemesı garipmiş

sanırın bi flitreye takılmıs cunku youtube belli kretlere göre gösterimini yansıtıyor ama uyarı vermemesı garipmiş

yok hocam bi uyarı gelmedi bir aydır 301+ da takılı kaldık bi ara videoyu silip tekrar mıyüklesem diye düşündüm ama sonra boşver düzelir dedim ama hala düzelmedi :D D:

Şuan çok acaip mutluyum, 301+ gösteren vıdeodan baska vıdeoya yönlendırme caktım 10 dakıkada 270 ızlenım aldı dıger vıdeo :D ana videoyu dusunmek bıle ıstemıyorum uww yarın öglenı sabırsızlıkla beklıyorum adsense sayacına göre 2 - 3 bın patlama yasanmıs ana kaynagı bellı tabıkı :D

Şuan çok acaip mutluyum, 301+ gösteren vıdeodan baska vıdeoya yönlendırme caktım 10 dakıkada 270 ızlenım aldı dıger vıdeo :D ana videoyu dusunmek bıle ıstemıyorum uww yarın öglenı sabırsızlıkla beklıyorum adsense sayacına göre 2 - 3 bın patlama yasanmıs ana kaynagı bellı tabıkı :D

+15 dolar gelir türkçemi içerik :)
2 3 k reklam göstermi varsa video izlenmen 5 6 k diye düşünebilirsin :) bende genelde öyle oluyor

+15 dolar gelir türkçemi içerik :)
2 3 k reklam göstermi varsa video izlenmen 5 6 k diye düşünebilirsin :) bende genelde öyle oluyor

Yorum yzdgmda 270 tı dıger vıdeo oda suan 301 + gösterıor
10 dk lık telefon görüsmesı yaptım, geldımgde 30 - 40 + tık artısı olmus :D
ek olarak videolardn 1.sine yorum gelmis :D

6,30 $ bıraktı daha once bu kadar bırakmamıstı , hep 6,20 altında kapatıyordum gunu :D sabah 10 a kadar vaktım var daha cok calısıp daha cok tık aldırtmaya calısıcam :D turkce ıcerık baskan ınsallah yarın guzel bır suprızle karsılasırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri