4.5g Hız Testi

arkadaşlar iphone 5 olan arkadaşımda ne yaptıysak 4g yi göstertemedik, hat avea, hat 4.5g ye uyumlu değiştirilmişti? nerede hata yapıyoruz? telefonu yeniden başlattık
İphone 5 uyumlu değil diye biliyorum

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyarbakir 40 kilometre uzakliktaki koy okulu. Lg G3 turkcell

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-04-01-10-15-42.jpg
    Screenshot_2016-04-01-10-15-42.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 73
4.5G'ye geçmediğime o kadar memnunum ki. Boş yere internet kaybım olmayacak. Faturalara faiş fiyatlar ödemek zorunda kalmayacağım.

Note 3 nasıl olur da 4.5 g uyumlu olmaz
Sanki 3310 nun abisi muameleye bak

Note 3 nasıl olur da 4.5 g uyumlu olmaz
Sanki 3310 nun abisi muameleye bak

Samsung s4 miniye verdiği değeri Not3 e vermedi,ben samsunga şahsen para vermem elimde kalan mevcut ürünleri kullanırım ama ekstra samsunga kuruş para vermem,samsung da nokia gibi bir gün sönüp gidecek bu tepkiyi bir çok kişide gördüm...

Züğürt tesellisi :D (ben de oyleyim takiliyorum)

Züğürlükle alakalı yok kardeşim. Şöyle izah edeyim, herkes net bir şekilde anlasın :) .

YouTube'a girdik. Ortalama video boyutları 3 - 10mb diyelim.
İstediğim videoyu ararken yanlışlıkla 1 saatlik videoya tıkladım ve video otomatik olarak 1080p'de açıldı. Saniyeler içinde arabelleğe indirilen videonun sonucu ;

JACKPOT! 4 GB'lık internet paketinizden 3 GB kaldı :) . Saniyeler içinde bitebilecek paketlere hoş geldiniz.

Sosyal medyada gezinirken istemediğiniz videolar, resimler, sesler saniyeler içerisinde inecek ve siz farkında olmadan yine JACKPOT!

Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur :) . 2 GB internete 26 TL verirken içim kan ağlıyor. Gerisi siz düşünün. Fakirlik, züürtlük değil yeni nesil ahmaklık net.

abi bu milleti anlamıyorum ben internet yavaş olunca ağlıyorlar bu nası internet diye hız gelince de ağlıyorlar yok kotam falan erken bitiyo diye bizim milletin başına ne gelse haktır.

abi bu milleti anlamıyorum ben internet yavaş olunca ağlıyorlar bu nası internet diye hız gelince de ağlıyorlar yok kotam falan erken bitiyo diye bizim milletin başına ne gelse haktır.

Ben 8 mbps AKK'siz internet kullanıyorum. Aylık ödediğim miktar 109 TL.
Aylık indirmem boş gezinsem bile 200 GB'ı düşmüyor.

8 mbps ile bir ayda boş sistem 200 GB yerken, 300 400 mbps çeken şebekede 4 GB yeterli olacak mı sence? Yorumları mantıklı yapalım bence biraz.

8 mbps hızı, kotası nerede.
300 mbps hızı, kotası nerede.

8 mbps hız / 75 GB kota = 2. hafta dolmadan AKK'ye giriliyor.
300 mbps hız / 4 GB kota = ?? hesaplayın işte.

Arkadaslar bende samsung S5 var ancak uyumlu değil işte mesaj geldi. Var mı fikri veya bilgisi olan? Bazı sitelerde uyumlu yazıyor.

Arkadaslar bende samsung S5 var ancak uyumlu değil işte mesaj geldi. Var mı fikri veya bilgisi olan? Bazı sitelerde uyumlu yazıyor.

Sitelere aldırış etme. Yabancı sitelerden çeviri yapıldığı için öyle. S5 in yurtdisi versiyonunda lte varken tr dekinde yok. Samsung larda lte s6 ve sonrasinda var. Iphone modellerinde ise 5s ve sonrasında var.

Selamın aleyküm arkadaşlar bir sorum var bu konu ile alakali şimdi bende Note 2 var ve 4.5 G desteklemiyor sorum şu şimdi bu telefon 2012 yılında Samsung un amiral gemisi olarak piyasaya sürüldü ve o zamanlar avrupada ve amerikada 4 G kullanılıyordu bu adamlar bu telefonları o ülkelerde satıyor nasıl oluyorsa 4 G desteği koymuyorlar.

Selamın aleyküm arkadaşlar bir sorum var bu konu ile alakali şimdi bende Note 2 var ve 4.5 G desteklemiyor sorum şu şimdi bu telefon 2012 yılında Samsung un amiral gemisi olarak piyasaya sürüldü ve o zamanlar avrupada ve amerikada 4 G kullanılıyordu bu adamlar bu telefonları o ülkelerde satıyor nasıl oluyorsa 4 G desteği koymuyorlar.

bir üst cevapda arkadaş cevabı vermiş telefonların bazı özellikleri ülkelere göre farkllık gösteriyor.

Bazı yerlerde 3G daha iyi çekiyorsa orada tutuyor. Örneğin şuan telefonun az çektiği bir yerdeyim. (Kadıköy merkez, İstanbul olmasına rağmen) 3G ile denediğimde 30 mbps indiriyorum LTE (4,5 g) ile denediğimde 24 mbps ile indiriyorum :D Otomatiğe alınca 3Gye döndürüyor. Elle seçince bağlanır. En mantıklısı otomatikte bırakmak kaliteli çekmesi vs. açısından. Telefonun çektiği yerden de 80 mbps gördüm maksimum.

valla hocam benim telde (HTC ONE E8) elle seçim yok 3G VAR 2G VAR Birde 3G/4G/OTOMATİK seçeneği var direk 4G seçeneği yok. 10mbs üstüne çıkamadım şuan. bugün vodafone ve telefonculara göstercem bakalım sıkıntı neymiş

Kahramanmaraş
Emeği Geçen Herkezden Allah razı OLSUN
kB04mJ.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri