OquzAlp
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.oquzalp.com
şahsiyetin bahsettiği, diğer 8 kişi nerde acaba. yoksa oda mı hikaye 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne ebook alırım ne yöntem alırım buna 400 tl ye verip hiç almam. Camtasia da ufak oynamayla dün engeli filmler zaten geçiyor. Geçmiş olsun
kardeş camtasiada ufak oynamayla zaten geçiyor demişssinde kusura bakakma cevap vermek zordunda hissettim kendimi . tom and jerry videosunun anasını ağlattım ters cevirdim , opaklık ekledim , arkaya resim koydum , öne transparan resim koydum , yetmedi aynı videonun filigran olanını üstüne koydum yine geçmedi nasıl bir ufak oynamadır ki ben bulamadım bunu![]()
![]()
![]()
kardeş camtasiada ufak oynamayla zaten geçiyor demişssinde kusura bakakma cevap vermek zordunda hissettim kendimi . tom and jerry videosunun anasını ağlattım ters cevirdim , opaklık ekledim , arkaya resim koydum , öne transparan resim koydum , yetmedi aynı videonun filigran olanını üstüne koydum yine geçmedi nasıl bir ufak oynamadır ki ben bulamadım bunu![]()
![]()
![]()
Neymiş arkadaş hızlandırmak istemiyormuş
bunlar fasa fiso arkadaşa öğrettiğim iki yöntem var birincisi dünya engeli için her video hızlandırmadan geçmeyebiliyor
ikinci kendisi daha iyi bilir 10 saatlik videoyu ünleme takılmadan geçirme olayı kendisi kullanıyormu bilmiyorum
tek bir video üzerinden benden para iadesi talep etmiş bende etmiyorum öğrenilen her iki yöntemde benim gözümde yeterlidir ben o video cok az bir şekilde hızlandırarak kendi gözü önünde 720p geçirdim şimdi kimse gelip bana laga luga yapamaz boş muhabbet edip dolandırıcı diyemez
geçirmedi diyorsa buyursun konuşsun kendisi sadece yalancıdır başka bişey değil
videoyu yollarmısın![]()
[MENTION=14569]sirgloomy[/MENTION]
Hocam bu konuya HD geçirdiğin bir video eklermisin. Ekledikten sonra yöntemi arkadaşa tekrar anlat lütfen. Ve yöntemin satışını yaptığın 8 üyeden 3 tanesini bana iletirmisin.
Yakınlaştırıp çerçeve ekliyorum geçiyor.
![]()
![]()
hocam o dönemde pmden sana zaten bir kaç örnek göndermiştim
ha ozaman bir problem olsaydı görüntüde zaten derdin bu ne arkadaşım diye
sana bir video daha gönderiyorum
ama isim olarak kimseyi ifşa etmiyorum
adana bulaşmasına gelen bir arkadaşıma bir laf demiştim kanal vs admin istese göndermezmisin diye hayır göndermem kim olursa olsun burası sanal bir ortam benim kimseyi ifşa etme lüksüm yok
hocam o dönemde pmden sana zaten bir kaç örnek göndermiştim
ha ozaman bir problem olsaydı görüntüde zaten derdin bu ne arkadaşım diye
sana bir video daha gönderiyorum
ama isim olarak kimseyi ifşa etmiyorum
adana bulaşmasına gelen bir arkadaşıma bir laf demiştim kanal vs admin istese göndermezmisin diye hayır göndermem kim olursa olsun burası sanal bir ortam benim kimseyi ifşa etme lüksüm yok
Hizmeti başka alan yok bence![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.