43741 TL kaybettim (adsense ban)

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Gecmis olsun daha fazla kazanirsiniz insallah.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çok geçmiş olsun.Açığınızı telafi edeceğinize eminim :)
Yeni olduğum için pek bilgim yok fakat 3 aylık kazancım demişsiniz, her ay parayı neden çekmediniz de içerde bıraktınız anlayamadım ? bu konuyu açıklarsanız sevinirim.

Hocam çok geçmiş olsun.Açığınızı telafi edeceğinize eminim :)
Yeni olduğum için pek bilgim yok fakat 3 aylık kazancım demişsiniz, her ay parayı neden çekmediniz de içerde bıraktınız anlayamadım ? bu konuyu açıklarsanız sevinirim.

Hocam kanalların bağlı olduğu adsense hesaplarının pin kodu doğrulamalarını yeni yapmıştım. Yeni bir adsense hesabı açtığınız zaman posta yolu ile gönderdikleri pin kodu elinize ulaşmaz ise 3 defa ya kadar tekrar istiyorsunuz. Bu süreç 2-3 ay kadar sürebiliyor.

Geçmiş olsun ben de günlük 300 lirayı buldum korkuyorum incelemeye girerim diye. Başkalarının başı ağrımaz umarım.

günlük belirli bi kazanca cıkınca dahada arttırmamak lazım beyler......yani senın dediğin meblağ ayda 9 K tl yapar bu manyak bi para...daha fazlasını düşünme derim

ya arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzüldüm

samsun d600 ün yanındaki bilgisayardan hiç birşey kullanılmadan direk gönderildi

43k gitmiş hocam üzünülmez mi ya:) Ben uzun bi süre ara vermiştim yaklaşık 1 aydır tekrardan girişimde bulundum toplam bu ay kazandığım para 18tl:) Adsensemdeki toplam para 55tl..Bu gitse bile üzülürüm ki 43k ya üzülmemek elde değil. Ama bu rakamı görebilen birisi sağlam spamcıdır umarım kat be kat fazlasını kazanabilirsiniz tekrardan en kısa sürede:)

günlük belirli bi kazanca cıkınca dahada arttırmamak lazım beyler......yani senın dediğin meblağ ayda 9 K tl yapar bu manyak bi para...daha fazlasını düşünme derim

hocam gittikçe artıyor günlük 450 tlyi buldu. kanalda niche çalışıyordum onları sildim, etiket yok-açıklama yok yine de devam ediyor. durduramıyorum ve cidden korkuyorum.

ben 43 k para kaybetsem gider yutubun ceosunun ümüğüne yapışırım :D

hocam gittikçe artıyor günlük 450 tlyi buldu. kanalda niche çalışıyordum onları sildim, etiket yok-açıklama yok yine de devam ediyor. durduramıyorum ve cidden korkuyorum.

millet kendini paralıyor o günlüğe ulaşmak için sende korkuyor musun :D:D
korkuyorsan birkaç kişiye dağıtabilirsin kanallarını,hemde sevap işlemiş olursun ))

Belirli bi miktari gectiginde incelemeye giriyorsun ona gore. Adsense bagli kanallarina kadar incelerler. En ufak hatadada vururlar kirbaci. Gerekirse videolari ozele al, asiriya kacmasin 1 aylik kazancin sadece 1 adsenseden. Forumda konularda gormussundur mutlaka bi cok kisinin 3er 5er adsense hesabi var.

Ben 100TL kazansam ona sevineceğim kaldı ki bu kadar parayı kaybedince saçlarım ekrana baktığım an beyazlamıştı. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri