43741 TL kaybettim (adsense ban)

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
sabır dediğin Parayı umursamamak işete budur. :)

hocam sen olayı çözmüşsün seni yıldıramaz bunlar yine gelirsin o seviyeye :) bu arada içerik ne çalışıyorsun

hocam sen olayı çözmüşsün seni yıldıramaz bunlar yine gelirsin o seviyeye :) bu arada içerik ne çalışıyorsun

Hocam sahte telifçilere yeni iş çıkarmayalım, yorulmasınlar :). Etiketler klasörümde 34 farklı kateforiye ait dosya var.

Haklisin :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşım çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun.bu konuyu okurken içim karardı benim anlamadığım spam çalışanlar ne demek aynı ip üzerinden birden çok kanalla çalışmak mı yoksa aynı ipde farklı adense hesabı mı bunlar ban sebebimi spam mı oluyor acaba
ben özgün çalışmak istiyorum yani az kazanayım ama kanallarım banlanmasın ne tavsiye edersiniz arkadaşlar. yani şuan kanallarım hepsi kapandı sıfırdan hesap açıp nasıl bir yol izleyeyim

taktiğini bildikten sonra gerisi önemli değil banlanır banlanır gene açarsın önemli olan o parayı tekrar kasmak

En güzeli özgün evet. Az kazanıyorsun ama hiç değilse gece uyuduğun zaman, uyandığında şok yaşama riskin çok az :) Spama kalp dayanmaz..

elden gelen ele gider D: zor kardesım zorrrr. youtube bızı bıtırmeye karar verdı
gecmıs olsun

Birincisi ,bence banın adsensenin çok kazanmasıyla çok alakası olduğunu sanmıyorum,1 yıldır kullandığım adsensemden toplamda 90k e yakın para aldım ve hala almaya devam ediyorum,bence olay içerikte ..ve girilen uygun olmayan veya yüksek rakamlı etiketlerde bitiyor..geçmiş olsun

geçmiş olsun hocam iyi bi araba alırdın o paraya .... özgün e geçin diyor bize youtube amca... artık nasıl bi teknoloji üretti ise yazılım tarafında.... etiketten açıklamadan... videonun içindeki frame lerden ... yakalıo galiba

Tek adsense bu ay xx rakamlara ulaşıcam gibi görünüyor 5 günden ve pin daha yola bile cıkmadı korkmaya basladım bende inşllah böyle bi durum olmaz.

yapılacak birşey yok sadece verdiğin emeğin gitti, bir mal alıp satıp zarar etmedin bu yüzden üzülmek hiç birşeyi değiştirmez.

geçmiş olsun

ben aylık o kadar para kazansam eve 3 bilgisayar 3 tanede ayrı internet bağlatırdım hatta direkt 3 tane ev tutardım :D

bende 10.000 tl kazanıp bırakmayı düşünüyorum ama bir türlü başaramadım.

bende 10.000 tl kazanıp bırakmayı düşünüyorum ama bir türlü başaramadım.

10.000 tl kazanırsın inşALLAH fakat 10.000 tl kazanıp bırakamazsın bana gore cunku bır kere 10 milyar alınca insan devam eder sonucda eline 10 bin tl geçtı nıye daha cok kazanmayım dıyeceksın ve devam edıceksın bana gore :D

10.000 tl kazanırsın inşALLAH fakat 10.000 tl kazanıp bırakamazsın bana gore cunku bır kere 10 milyar alınca insan devam eder sonucda eline 10 bin tl geçtı nıye daha cok kazanmayım dıyeceksın ve devam edıceksın bana gore :D

hacım ben Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon okuyorum. Seneye mezun olucam inşaallah. maddi durumumuz kötü olduğu için ve okulumu uzattığım için kendimi bu işin içinde buldum. Yani mezun olduktan sonra hiç ihtiyacım kalmayacak bu işe fakat şuan youtube ye muhtaç kaldım resmen. Mezun olunca maaşım Allahın izniyle 6.000 tl den aşağı olmayacak.

hacım ben Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon okuyorum. Seneye mezun olucam inşaallah. maddi durumumuz kötü olduğu için ve okulumu uzattığım için kendimi bu işin içinde buldum. Yani mezun olduktan sonra hiç ihtiyacım kalmayacak bu işe fakat şuan youtube ye muhtaç kaldım resmen. Mezun olunca maaşım Allahın izniyle 6.000 tl den aşağı olmayacak.

inşALLAH herşey diledğin gibi olur hocam ...

Spamla Bu kadar para nasıl kazanılır ya. bizmi beceremiyoruz bu işi anlamıyorum ya. Hiçmi kanalın kapanmaz hiçmi dünya geneli engelli video atmazsın hiçmi eşleşen almazsın ünlem gelmez hiçbi para kazanman kapatılmaz çok ilginç ya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri