Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam sen olayı çözmüşsün seni yıldıramaz bunlar yine gelirsin o seviyeyebu arada içerik ne çalışıyorsun
bende 10.000 tl kazanıp bırakmayı düşünüyorum ama bir türlü başaramadım.
10.000 tl kazanırsın inşALLAH fakat 10.000 tl kazanıp bırakamazsın bana gore cunku bır kere 10 milyar alınca insan devam eder sonucda eline 10 bin tl geçtı nıye daha cok kazanmayım dıyeceksın ve devam edıceksın bana gore![]()
hacım ben Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon okuyorum. Seneye mezun olucam inşaallah. maddi durumumuz kötü olduğu için ve okulumu uzattığım için kendimi bu işin içinde buldum. Yani mezun olduktan sonra hiç ihtiyacım kalmayacak bu işe fakat şuan youtube ye muhtaç kaldım resmen. Mezun olunca maaşım Allahın izniyle 6.000 tl den aşağı olmayacak.
43k uçtu gitti ve takmıyorsun, iyiymiş![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.