43741 TL kaybettim (adsense ban)

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
hiç bir adsensenin pini yakın zmanda girmiş yada aynı ipden hesbalar kontrol edilmiş, sapm yapoıyordum ayıkdılar gibi basit seblerden kapanmaz.

1: Haberin olmadan saldırıya ugrasmısın ve ayıkıp geri bildiirm yapmmaıssın. adsensen gunmler.
2: sahte tıklama yapmıssındır adsensen gunler.
3: tıklamayı artıracak etkenler uygulamıssındır adsensen banlanır.
4: kopya içerik banlanma sebebbiridir fakat çok kazandım adsense fark etti gibi bir sebeb yetrl degildir. ( birden cok adsnese hesbı olan ve her birinden 15-20k aylık odeme alanlar var. Bunlar sapmcı hemde, özgün 1 tane videoları bile yok. )

Yani demek istedigim felaket tellallıgı yapmayın. Yapmışsanız illegal birsey onuda acıklayın. basıt bir sebbden dolayı aha bukar cok param gitti gibi insanları etkilemeyin.

İllegal bir sey yapmadım diyorsanda adsensenin kendince neden banladıgına dair sebeblerini yazın egitici olsun. yok sukar param gitti. yok seyimde olmaz. feda olsun gibi tavırlar hiç hoş tavırlar degil.

Herkese bol kazançlar

2 Misli var mesela bu konuda rekoru kimseye vermem :D

arkadaş sevabına beni öğrenci olarak yanına alacak bir sensei yokmu
Şu forumda açılan hemen her konuyu okuyorum ama uygulamada 0 :) walla bak 1 hafta beni çalıştıracak uyguladığı teknikleri gösterecek adama ilk kazandığım paranın tamamını verecem :)

hiç bir adsensenin pini yakın zmanda girmiş yada aynı ipden hesbalar kontrol edilmiş, sapm yapoıyordum ayıkdılar gibi basit seblerden kapanmaz.

1: Haberin olmadan saldırıya ugrasmısın ve ayıkıp geri bildiirm yapmmaıssın. adsensen gunmler.
2: sahte tıklama yapmıssındır adsensen gunler.
3: tıklamayı artıracak etkenler uygulamıssındır adsensen banlanır.
4: kopya içerik banlanma sebebbiridir fakat çok kazandım adsense fark etti gibi bir sebeb yetrl degildir. ( birden cok adsnese hesbı olan ve her birinden 15-20k aylık odeme alanlar var. Bunlar sapmcı hemde, özgün 1 tane videoları bile yok. )

Yani demek istedigim felaket tellallıgı yapmayın. Yapmışsanız illegal birsey onuda acıklayın. basıt bir sebbden dolayı aha bukar cok param gitti gibi insanları etkilemeyin.

İllegal bir sey yapmadım diyorsanda adsensenin kendince neden banladıgına dair sebeblerini yazın egitici olsun. yok sukar param gitti. yok seyimde olmaz. feda olsun gibi tavırlar hiç hoş tavırlar degil.

Herkese bol kazançlar

Üstadım atarlanma sebebini anlayamadım açıkçası. Gayet net bir şekilde her ikisi içinde ortak olan durumu açıkladım. Burada kategorimi ya da çalışma sitilimi tam olarak paylaşmamı mı bekliyorsun ? Felaket tellalığı da yapmıyorum, bu kadar kişi içinden bunu bu şekilde algılamnız ve şu tavrınız size özel. Hitabınıza dikkat et lütfen.

Geçmiş olsun.
Birde konu geyiği yapayım.

Konuyu Toplam 76 Üye okuyor. (58 Kayıtlı üye ve 18 Misafir)

Genelde bu kadar üye adsense kazanç konularında rastlanır ama bu konuda baya rağbet görmüş.

Hayır hocam. Bu işe ilk başladığımdan bu yana spam yaptığım ve risklerini bildiğim için adsensede gördüğüm para banka hesabıma geçene kadar benim saymamıştım. Hani bu kadar param çalınsa dehşet canım sıkılır ama sonuçta adsensedeki parayı sanal para gibi görmeye alışınca (ki spam yapanlara tavsiye ederim) beklenmedik bir durum gibi karşılamıyorsunuz.

---------- Mesaj saat 02:38:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:37:53 civarında gönderildi. ----------

Şu sırıtışı o rakamları görmeyen anlamaz :)

Anlayamazsınız :cool:

Arkadaşlar konu ile alakalı değil belki ama attığım her video ünlem yiyor.Saat gece 10'dan sonra böyle olmaya basladı.Tek tek her kanala video atıp denedim yinede olmadı.Hemde kendimi kamerada cekip koydum ünlem geldi.Her yolu denedim para acma ile ilgili hic biri olmadı.Sizce bu ne anlama geliyor ?

geçmiş olsun, ben hala 1 adsenseden en fazla 5k alınması taraftarıyım.

ben 1 kanalımın verileri yansımıyo 1 haftadır 10 15 tl kaybettim diye 2 gündür kafayı yiyorum adamlar rahat ya :D

peygamber sabrı dedikleri böyle bişey olsa gerek 43k gitmiş ya 43k vay arkadaş çok büyük geçmiş olsun diyecem ama sana göre çok büyük değil galiba :)

Böyle bi rakam kaybetsem kafayı yerdim sanırım . hayalimi gerçekleştiriyor bu para :D

peygamber sabrı dedikleri böyle bişey olsa gerek 43k gitmiş ya 43k vay arkadaş çok büyük geçmiş olsun diyecem ama sana göre çok büyük değil galiba :)

Hayır hocam elbette benim için de büyük bir miktar ancak gitti işte, bu miktarlarda olmasa da borsadan da alışkınım çok kazanıp aynı hızda kaybetmeye :)

Geçmiş olsun öncelikle.Bu miktarlara geldiyseniz yine zamanla aynı stillde devam edip zaten kazanırsınız.kaybettiğinizi getirmez ama buda bi deneyim olmuştur :)

Arkadaşlar konu ile alakalı değil belki ama attığım her video ünlem yiyor.Saat gece 10'dan sonra böyle olmaya basladı.Tek tek her kanala video atıp denedim yinede olmadı.Hemde kendimi kamerada cekip koydum ünlem geldi.Her yolu denedim para acma ile ilgili hic biri olmadı.Sizce bu ne anlama geliyor ?

haklısın benimde öyle yok mu çaresi ?

zor bir durum geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri