43741 TL kaybettim (adsense ban)

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Gecmis olsun. 2 adsense hesabini her zaman ayni ip üzerindenmi giriyordunuz?

çerez temizliği ve ip değişikliğini hiç ihmal etmedim.

Geçmiş olsun. Kapatılma nedenleri olarak birşey yazmadılarmı hiç?

Bahane olarak şu kanaldaki çok sayıdaki bla bla geyiğini yapmışlar ama şimdiye kadar 4 adsenseme bağlı tüm kanallar toplu olarka devre dışı bırakılmıştı ancak adsenselere birşey olmamıştı. Kesinlikle miktarla ilgili olarak kanalları bahane ettiler.

Öncelikle geçmiş olsun hocam bu paraları kazandığınıza göre bu işin ehli olanlardan birisiniz.Yine tekrar kazanırsınız inş.Arkadaşlar fazla para kazanan arkadaşlar için diyorum.Adsense hesaplarınız çok para kazanmaya başlarsanız artık fazla almak zorundasınız aylık 10k alan biri 3 adsense yoluna devam ederse sağlıklı olur

kardeş sen adsenseleri aynı ip den giriyosan birinde spam olduğunu tespit ederlerse diğerleri özgün yada spam hiç acımadan banlarlar. hiçbir şekilde illegal karıştırmayın işinize.illegal varsa aynı ip den legal kanallarınızı girip tehlikeye atmayın.

benim de başıma dün bu tarz talihsiz olay geldi. yaklaşık 30k birikmiş youtube hesabım flagdan kapatıldı ama allah'a şükür adsense gitmedi.Benim de adsense pinsiz di umarım çok büyük kesinti olmadan parayı kurtarabilirim. Sizede çok geçmiş olsun hocam

arkadaşlar şu anki youtubenin durumuna bakacak olursak bırakın 40k yı 1k zor görürüz bu gün attım her video anında ünleme düştü haber videoları dahil. sizde durum nasıl.

Özelden yazan arkadaşlar kusura bakmasın, tek tek cevap veremeyebilirim. Çalışma sitilimi soranlar için 20 VDS im var. tek gmail tek alt kanal mantığıyla çalışıyorum. Yazılımcı olduğum için (paylaştığım başka bir konuda bahsi ve görseli geçiyor) birçok rutini otomatiğe bağlamıştım, sanırım diğer spamcı arkadaşlardan tek farkımda bu.

2k gittide baya koymuştu senin halini düşünemiyorum

Hocam hap felan mı aldınınız, sakinleştirici iğne mi yaptırdınız ?

Bu kadar sakin durmanız hayret verici.

Çok geçmiş olsun.

Adsense'de belli bir kazancın üzeri incelemeye alınıyor olayı gerçekmiş sanırım, bunu öğrenmiş olduk. Çok geçmiş olsun hocam. Tek kanaldan kazanılıyorsa o para maalesef farklı adsenselere de yayılamıyor. Sıkıntı oluyor bu yüzden. Bende de aynı durum var.Bakalım bi daha ki ödemeye kadar neler olacak.

Geçmiş olsun tüm kazanıpta kavuşamayanlara. :(
Allah düşmanımın başına vermesin ya.
Adsense'de 40 bin tl görüpte onu alamamayı düşünmek bile istemiyorum şu durumda.
Neyse Allah herkese bol kazançlar versin inşallah.

benim kanalım kapansa dünya başıma yıkılıyo. :D

geçmiş olsun.

Hocam hap felan mı aldınınız, sakinleştirici iğne mi yaptırdınız ?

Bu kadar sakin durmanız hayret verici.

Çok geçmiş olsun.

Hayır hocam. Bu işe ilk başladığımdan bu yana spam yaptığım ve risklerini bildiğim için adsensede gördüğüm para banka hesabıma geçene kadar benim saymamıştım. Hani bu kadar param çalınsa dehşet canım sıkılır ama sonuçta adsensedeki parayı sanal para gibi görmeye alışınca (ki spam yapanlara tavsiye ederim) beklenmedik bir durum gibi karşılamıyorsunuz.

---------- Mesaj saat 02:38:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:37:53 civarında gönderildi. ----------

2 Misli var mesela bu konuda rekoru kimseye vermem :D

Şu sırıtışı o rakamları görmeyen anlamaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri