4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Yönetici arkadaşlarımdan nacizane bir ricam var...
Kasım ayından bu tarafa forum ahalisi ve forum dışından yerli yabancı arkadaşlarımız konuyu heyacanla takip etmekteler.
Konunun her güncellemesi ile bu heyacan dahada artmakta, Bazı arkadaşlarımızda onay aldıklarından bahsediyor, Bu tarz onay alan arkadaşlar ekran görüntüsü paylaşsınlar.
Onaydan geçen arkadaşlar lütfen anlayış ile karşılayın, yüzlerce kanalımız onayda bekliyor, bunları teker teker gezmek ızdırap oluyor..
saygılar..

onaysız üyelere kısıtlama getirilmeli

forum da çok fazla aktif olan onaysız üyelerin mesaj yazma hakkı verilmesi gibi

Arkadaşlar bu onay sorunu çok ciddi bir sorun.Onay sorunu düzelse millet kanal onaylanır rahatlar insanlar olayn başka tarafı 4 aşamalı kanallar belki 3 aşamalı olur.Şuanda spam yapmak için elinde para kazanması açık kanal olması lazım fiyatlar uçuk şu spamda özellikle onay sorunu düzelene kadar konu kilit kalsın özgüncü arkadaşlar için başka konu açılsın inanın 6 aydan beri konu açık kimse farkında değil galiba

Onay alan ss atmalı, başka türlü milleti umutlandırmayın.

https://resmim.net/f/MNyro1.png benim kanal bu ay açıldı para kazanmaya ve onay aldı. İnanmayanlar socialblade verilerime bakabilir. Sorularınıza cevap verebilirim. Yttalk forumunda da onaylarla ilgili konular var bi çok kişinin kanalı onay almış. Şöyle ki onaylanan kanallar özgün kanallar. Spam kanallarla ilgili bilgim yok.

Yönetici arkadaşlarımdan nacizane bir ricam var...
Kasım ayından bu tarafa forum ahalisi ve forum dışından yerli yabancı arkadaşlarımız konuyu heyacanla takip etmekteler.
Konunun her güncellemesi ile bu heyacan dahada artmakta, Bazı arkadaşlarımızda onay aldıklarından bahsediyor, Bu tarz onay alan arkadaşlar ekran görüntüsü paylaşsınlar.
Onaydan geçen arkadaşlar lütfen anlayış ile karşılayın, yüzlerce kanalımız onayda bekliyor, bunları teker teker gezmek ızdırap oluyor..
saygılar..

yav konuyla bağımsız sizin gibi 100lerce kanal açanlar yüzünden bu hale geldik. bir kanalla ayda 5-10 bin lira para kazanıyodum neyinize yetmiyo 2-3 kanal bu ne açgözlülük

Bunu Söylemek istemezdim ama öyle gözüküyor ki onay sorunu aralığa kaldı, aralık ayı

(2013 ten bu yana her yıl aralıkta güncelleme çıkmaktadır)

yav konuyla bağımsız sizin gibi 100lerce kanal açanlar yüzünden bu hale geldik. bir kanalla ayda 5-10 bin lira para kazanıyodum neyinize yetmiyo 2-3 kanal bu ne açgözlülük

Bu birşey mi, eskiden günlük 300 kanal yapanlar vardı

onaysız üyelere kısıtlama getirilmeli

forum da çok fazla aktif olan onaysız üyelerin mesaj yazma hakkı verilmesi gibi

Kardeşim ne demek kısıtlama getirilsin? Zaten özel mesaj falan atamıyoruz. Bazı bölümlere yazı da yazamıyoruz. Bir mesaj mesaja kısıtlama mı gelecek? Bu forumun bu olayı yüzünden pek çok ticaretimi r10'a yönlendirip, r10 üzerinden yaptım.

bu onaysızları dışlama niteliğinden vazgeçin böle devam ederse hit alamassınız ben size söliyim

Youtube'a olan kizginligi birine yukleme egiliminden en kisa surede vazgecmenizi tavsiye ediyorum. Artik hicbirseye tahammulu kalmadi forumun. Arkadasin biri onaylar sonuclanmaya basliyor diye konu acmis orada bile kilitleyin konuyu sabrimi zorluyor tarzi yorumlar gordum sakin..

Yazdım diğer onaysız kullanıcı konu açmıştı, burdan da yazayım.
Onaysız kullanıcılara YT KIYAK geçiyor.
Haberlerde bizden önce onlara geliyor.
Yt diyorki böyle böyle yapıcam bak onaysız, o kadar onaylı eski üyelere haber sen ver.

Burda onaysız diye yazanların çoğu zaten ban yiyen eski üyeler, onlarda bol bol butür ve değişik konulara yazıp Trollük yapıyor.
( 5-10 spam kanalım onay aldı vs diye )
Hani gelip diyorlar ya ben aktifim aslında 2013'te üye oldum açmadılar felan diye.
İşte nasıl aktif olduklarını varın anlayın.

Önceden de yazdım onaysız kullanıcıların mesajları Modlar onaylıyormuş herhalde, biraz ölçüp biçip tartsınlar kim ne yazıyor görsünler, kanıt istesinde o kanıtıda burda paylaşsın böyle diyenler.

Zamanında bir eşek olsa gereksiz yere güncellemeyeceğini anlardı yazdım banlandım hatta bu konu analystic konusu değil isteyen sohbette eder dendi şimdi niye onaysız üyelere kızıyorsunuz ki.Ortada bir boşluk varsa oda yönetimin herşeyi serbest bırakıp konularla ilgilenmediğidir.

Boş yere güncelleyene banı atsın bakalım bir daha bu konu 1 tanemize bile onay gelmemişken kahvehane gibi sohbet ortamına döner mi.

Arkadaşlar 6 aydan beri bu konu açık mesele onaylı onaysız üye meselesi değil.Şuanda benim gibi bir çok kişi onayları bekliyor ve onaylar çözüldükten sonra 500-1000 tl fahiş fiyatlarla kanal almak istemiyor.Herkes bu konuyu takip ediyor.Özellikle benim gibi spam yapan arkadaşlar artık bu konudan bıktı 6 aydan beri bekliyoruz.Özgün çalışanlar arkadaşlar kendilerine göre bir konu açsın Özgünler için inceleme diye en azından orada tek tek onay geliyor spamda durum böyle değil.

Spam onaylar ne zaman düzelir zaten haberimiz olur konu o zaman aktif olur.Bizde bıktık arkadaşlar spam ve özgün inceleme konuları ayrılmalı bence Özgün inceleme konusu ayrı açılsın ordan takip edilsin.Spamda zaten hiç düzelme yok oda ayrı açılabilir yada bu konu kitlenir ordan devam edilir bunu da forumdaki adminler daha iyi bilir artık onlara kalmış.

Son düzenleme:
ah be arkadaşlar hala spamdamısınız gözünüzü seveyim, 4 yıl hard spam yaptım herkes bilir beni ama boşver şimdi :) 2 yıldır spamı bıraktım iyi ki bırakmışım özgüne geçtim kafam rahat korku yok dert yok. lafın özü az da olsa ayağınızı özgüne atın bi her geçen gün zarardasınız. huzura kavuşun

bence özgür bir forum burası herkes saygı çerçevesinde ve forum çerçevesinde istediğini yazabilir. Yalan dışında. Birde buraya kalkıpda eğer yalansa ne diye yazarlar anlmam onay varsa vardır yoksa yoktur. Onaysız kullanıcılar onaylanıyor diye bizimkiler onaylanmıyor diye bir tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar bunun spamı özgünü yok. Onaysız üyelere sadece onay gelmeside tuhaf açıkcası. Burada yüzlerce aktif olarak forumu kullanan ve takip eden kişiler var. Ancak nedense sadece oanysız üyelere onay geliyor yani çok şaşırtıcı gerçekten. Umarım yanılıyorumdur bu düşüncemde.

Her neyse bunu geçtik, onaylı kanalı olan birçok kişide mevcut onlarda da aynı şekilde onay durumu yok. Spam ve özgün ayırt edeceklerini hiç sanmıyorum. Spamları tespit etseler zaten red verirler ne diye ''Onay bekliyor'' kısmında bekletsinler. Yada onay sırasında kapatırlar kökten çözüm olur bu kadar basit.

Birçok kişi buradan alacağı paranın hala hayalini kuruyor. BUna bende dahilim. Planlarım ve düşüncelerim var açıkcası ve bu yüzden bu onay muhabbeti oldukça önemli bizim için. Umarım en kısa zamanda çözülür ve herkes rahat bir nefes alır.

Yazdım diğer onaysız kullanıcı konu açmıştı, burdan da yazayım.
Onaysız kullanıcılara YT KIYAK geçiyor.
Haberlerde bizden önce onlara geliyor.
Yt diyorki böyle böyle yapıcam bak onaysız, o kadar onaylı eski üyelere haber sen ver.

Burda onaysız diye yazanların çoğu zaten ban yiyen eski üyeler, onlarda bol bol butür ve değişik konulara yazıp Trollük yapıyor.
( 5-10 spam kanalım onay aldı vs diye )
Hani gelip diyorlar ya ben aktifim aslında 2013'te üye oldum açmadılar felan diye.
İşte nasıl aktif olduklarını varın anlayın.

Önceden de yazdım onaysız kullanıcıların mesajları Modlar onaylıyormuş herhalde, biraz ölçüp biçip tartsınlar kim ne yazıyor görsünler, kanıt istesinde o kanıtıda burda paylaşsın böyle diyenler.

o konuyu ben açtım araştırdığımı sundum haketmiyosunuz demekki

Kimsenin kimseye yalan borcu yok arkadaşlar caps atıyorum buyrun. R10 adım zeplinm

1. Eskiden 10 k izlenme şartı vardı onu aşmıştım kanal para kazanmaya açıldı sonrasında bu mail geldi. 4000 saat şartı ve 1000 abone. tarih: 20 ocak 2018 mail geldi. Şartları sağlayamadım 20 şubat 2018 de para kazanma kapandı.

https://resmim.net/f/H1T8tl.png

https://resmim.net/f/DOZ4M0.png 21.02.2018 para kazanma kapandı.

2. Mailime kanalın para kazanmaya açılmasına dair herhangi bir mail gelmedi.

https://resmim.net/f/ziWkKT.png

https://resmim.net/f/iYvgaG.png

DAHA NASIL İKNA EDEBİLİRİM BİLMİYORUM. İYİ GECELER.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri