4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Hayırlısı olur inşallah...

Olaki bu şartlardan sonra onay süreci eskisi gibi bot tarafından yürütülecek ise sorun yok, bu gibi güncellemeler kara spamcıları yanıltır kaliteli iş yapan yine kazanmaya devam eder...

Fakat eğer 4.000 dk izlenim ve 1K abone sonrasında da inceleme manuel yapılacaksa sorun olur :)

Hakkımızda hayırlısı...

spam bitmiş beyler aldığım istihbahratlara göre eski sistem aynı devam %90 ı red. birde bu koşulları getirmişler bu koşulları yapacaksınız birde onayı geçeceksiniz yani :D ben bitti demeden bitmezciler IS KAMING :d

4000'ide geçtin diyelim. 1 yıl şartı var. Bir yıl bekleyip onayda Red yemeyeceğin garanti değil ki. Ayrıca yıl sonu yeni güncelleme yapıp yeni şartlar da sunabilirler.

4000'ide geçtin diyelim. 1 yıl şartı var. Bir yıl bekleyip onayda Red yemeyeceğin garanti değil ki. Ayrıca yıl sonu yeni güncelleme yapıp yeni şartlar da sunabilirler.

1 yıl şartı diye birşey yok, sadece istediklerini en uzun 1 yılda karşılamış olman gerek...

Yani istersen kanalı yeni aç 10 günde 4K saat izlen 1K abone gelsin gene yeterli...

Abone bi turlu halledilirde dusunduren 4000 saat olayi hadi yaptin bide onaylanacakmi oda var iyice yokusa surduler

high retention izlenim çekersin 2 saattlik videoya 3 klık buda =120*3000=360.000 dakika=6000 saat yapar soun olmaz

çok haklısınız asli hanım [MENTION=43441]Le0n3535[/MENTION] bu konuyu sizinle özelde tartışmak istiyormuş

Güncellemeye gelince bosuna panik yapmayin, sayet elemanlar tarafindan kontrol edilip onaylanmyacaksa aynen devam yola. Maaliyet artacak biraz hepsi bu.

Son düzenleme:
We'll email you to let you know as soon as the process is complete. You can also check the status of your application at Creator Studio > Channel > Monetization. The process may take up to several weeks.

- Eskisi gibi onay süreci devam edecek. Hatta son cümlede, bu sürecin haftalarca süreceği belirtilmiş. Bu kadar izlenim abone bulduktan sonra başvuracaksın o da bilmem kaç haftaya onaylanacak veya red yiyecek. Ölme eşşeğim ölme.

Onaylarda manuel olacak gibi duruyor yoksa çoktan onaylanması gerekirdi otomatik olarak güncelleme devreye girdi ise.

Ya önce şu sahte telif,flag bilmem neye bi güncelleme getir. Bunları hallederiz bir şekilde. olmazsa'da bırakır gideriz... Tabi yinede deneriz :)

1k, 8 dolar olan abone fiyatı 33 dolar olmuş :mad:

Az Evvel Yeni Güncelleme ile Birlikte Onay Alan Bir Vietnamlı ile İletişime Geçtim. Kanalı Satışa Çıkardı. İstediği Rakam 300 Dolar...

Yeni başlayan özgün kanallarda bu sayılara ulaşmak ölüm. Bu güncellemeyle birlikte sahte izlenim ve aboneler konusunda da işi sıkı tutabilirler, abone izlenim alsak kanalı riske sokacağız ne olacak bilmiyorum.

Az Evvel Yeni Güncelleme ile Birlikte Onay Alan Bir Vietnamlı ile İletişime Geçtim. Kanalı Satışa Çıkardı. İstediği Rakam 300 Dolar...

Burada da 10 k ilk başta geldiğinde para kazanması açık kanallara 50 lira felan istiyorlardı sonra bir ara 10 liraya düştü düşürürler merak etmeyin :) Şimdi çakallık yapıyorlar.

kara mail tez duyulur :) maili okudum foruma bakayım dedim konusu açılmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri