Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abone sorununu nasıl çözebileceğiz bir çözüm bulabilen varmı?
aslında benim aklımda bi fikir var birazcık risklirisk kanal kapanması değil, yeteri kadar abone gelememesi. 150-200 tl gibi bir rakama 800-900 gibi organik abone bulabileceğimi düşünüyorum. bunu burada açıklardım ama, amacı paylaşım olan forumda, bilgi paylaşımı yapınca bazı arkadaşların, yöneticilere şikayette bulunması, ekmeğimize taş koyuyor diyerek kaldırtması, ve yöneticilerin de sanki bilgi paylaşmak yanlışmış gibi, bazı teknikleri açıklayanları uyarıp konuyu kaldırtmasından dolayı bazı arkadaşlara sadece pm yoluyla öneride bulunabilirim
BKNZ - BKNZ 2
aslında benim aklımda bi fikir var birazcık risklirisk kanal kapanması değil, yeteri kadar abone gelememesi. 150-200 tl gibi bir rakama 800-900 gibi organik abone bulabileceğimi düşünüyorum. bunu burada açıklardım ama, amacı paylaşım olan forumda, bilgi paylaşımı yapınca bazı arkadaşların, yöneticilere şikayette bulunması, ekmeğimize taş koyuyor diyerek kaldırtması, ve yöneticilerin de sanki bilgi paylaşmak yanlışmış gibi, bazı teknikleri açıklayanları uyarıp konuyu kaldırtmasından dolayı bazı arkadaşlara sadece pm yoluyla öneride bulunabilirim
BKNZ - BKNZ 2
BKNZ - BKNZ 2
hocam paylaşır mısn özel mesajla da olur
Özelden ben de alabilirim hocam![]()
OZEldem bide ben aliyim hocam
Bu mesajımdan dolayı bir ihtar cezası aldım bileumarım anlatmak istediğimi daha net anlamışsınızdır şimdi
![]()
BKNZ - BKNZ 2
dostum yönetime verip veriştirmişsin banlamadım uyarı yaptım, özelden durumu açıklamaya çalıştım halen daha devam ediyorsun. yönetime laf söylemek için bu kadar uzun cümle kuracağına keşke örnekte üyenin geçmiş konularına felan bi göz atsaydın. adam kışkırtmak için konu açıp sürekli bu şekilde editlemiş, senin düşüncene bakılırsa amacına da ulaşmış, o süreli ceza almış, ama onun kışkırtıp yaktığı sen süresiz ceza alsan uygun mu olmuş olacak. yargısız bu tür ithamlar hiç hoş olmuyor, simdi senin bu mesalarını görenler daha farklı anlayacaklar. cevabın varsa özelden yazabilirsin.
Cevabımı buradan yazmama müsade var mı ?
cevap veremeyeceğim bişeyse yazabilirsin
BKNZ - BKNZ 2
Arkadaşlar şartları sağlayıp başvuru yapanlar vardı onların kanaları ne durumda hala onay sürecindemi
Arkadaşlar şartları sağlayıp başvuru yapanlar vardı onların kanaları ne durumda hala onay sürecindemi
Hala inceleniyor..
Youtubeun bu hale gelmesinin sebebi piyasada tekel olması. Onlarda başka alternatif olmadığını bildiklerinden istedikleri gibi at koşturuyorlar.
Youtube'a çok büyük bir rakip gelmeli, daha iyi avantajlar sağlayıp büyük youtuber'ların bazılarını kendi safına çekmeliki youtube bi silkelenip kendine gelsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.