4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Abone sorununu nasıl çözebileceğiz bir çözüm bulabilen varmı?

Abone sorununu nasıl çözebileceğiz bir çözüm bulabilen varmı?

aslında benim aklımda bi fikir var birazcık riskli :) risk kanal kapanması değil, yeteri kadar abone gelememesi. 150-200 tl gibi bir rakama 800-900 gibi organik abone bulabileceğimi düşünüyorum. bunu burada açıklardım ama, amacı paylaşım olan forumda, bilgi paylaşımı yapınca bazı arkadaşların, yöneticilere şikayette bulunması, ekmeğimize taş koyuyor diyerek kaldırtması, ve yöneticilerin de sanki bilgi paylaşmak yanlışmış gibi, bazı teknikleri açıklayanları uyarıp konuyu kaldırtmasından dolayı bazı arkadaşlara sadece pm yoluyla öneride bulunabilirim :) BKNZ - BKNZ 2

aslında benim aklımda bi fikir var birazcık riskli :) risk kanal kapanması değil, yeteri kadar abone gelememesi. 150-200 tl gibi bir rakama 800-900 gibi organik abone bulabileceğimi düşünüyorum. bunu burada açıklardım ama, amacı paylaşım olan forumda, bilgi paylaşımı yapınca bazı arkadaşların, yöneticilere şikayette bulunması, ekmeğimize taş koyuyor diyerek kaldırtması, ve yöneticilerin de sanki bilgi paylaşmak yanlışmış gibi, bazı teknikleri açıklayanları uyarıp konuyu kaldırtmasından dolayı bazı arkadaşlara sadece pm yoluyla öneride bulunabilirim :) BKNZ - BKNZ 2

hocam paylaşır mısn özel mesajla da olur

Özelden ben de alabilirim hocam :)

OZEldem bide ben aliyim hocam

dostum yönetime verip veriştirmişsin banlamadım uyarı yaptım, özelden durumu açıklamaya çalıştım halen daha devam ediyorsun. yönetime laf söylemek için bu kadar uzun cümle kuracağına keşke örnekte üyenin geçmiş konularına felan bi göz atsaydın. adam kışkırtmak için konu açıp sürekli bu şekilde editlemiş, senin düşüncene bakılırsa amacına da ulaşmış, o süreli ceza almış, ama onun kışkırtıp yaktığı sen süresiz ceza alsan uygun mu olmuş olacak. yargısız bu tür ithamlar hiç hoş olmuyor, simdi senin bu mesalarını görenler daha farklı anlayacaklar. cevabın varsa özelden yazabilirsin.

dostum yönetime verip veriştirmişsin banlamadım uyarı yaptım, özelden durumu açıklamaya çalıştım halen daha devam ediyorsun. yönetime laf söylemek için bu kadar uzun cümle kuracağına keşke örnekte üyenin geçmiş konularına felan bi göz atsaydın. adam kışkırtmak için konu açıp sürekli bu şekilde editlemiş, senin düşüncene bakılırsa amacına da ulaşmış, o süreli ceza almış, ama onun kışkırtıp yaktığı sen süresiz ceza alsan uygun mu olmuş olacak. yargısız bu tür ithamlar hiç hoş olmuyor, simdi senin bu mesalarını görenler daha farklı anlayacaklar. cevabın varsa özelden yazabilirsin.

Cevabımı buradan yazmama müsade var mı ?

cevap veremeyeceğim bişeyse yazabilirsin

cevap verip vermemeniz gereken bir şey demeyeceğim, sadece buradan bana yazıp, cevabı özelden yazın derseniz bana doğan cevap hakkını herkesin görmesine mani olmuş olursunuz, bu yüzden ben de cevabımı buradan vermek istedim

verdiğim örnek size özelden de söylediğim gibi sadece bir örnek. siz tamamen o konu üzerinden bu şekilde yazdığımı düşünmüşsünüz. ben orada sadece size olmadığı gibi,sadece yönetimi de eleştirmedim. HERHANGİ bir bilgi paylaşımından rahatsız olan diğer kullanıcıları da eleştirdim aslında. ben burada tüm bu tarz konu kapatmalarını örnek veremem ki? 2 tane ekledim, o da en güncel konular olduğu için sizin kapattıklarınıza denk gelmiş. diğer arkadaşlar bakar konulara, sizi haklı bulurlar bunda sorun yok. ben genel bir rahatsızlığımı dile getirdim, siz sadece örneklere takılmışsınız. üzerinize alınmayın ama bazı arkadaşlar, forum'un ne anlama geldiğinden bihaber. bilgi paylaşımıdır forum. Size geldi mi bilmiyorum ama bazı yöneticilere gelen mesajları biliyorum; sırf taktik yaygınlaşmasın, sadece kendisi kullanabilsin diye bazı bilgilerin kaldırılmasını isteyen. ben örnekleri kaldırabilirim sorun değil. zaten benim demek istediğimi anlamak isteyen o örnekleri umursamayacak bile eminim. siz de ona takılmayın. saygılar

Farkındayım arkadaşlar olay çok saçma özellikle de abone kısmı.Fakat bu işten çocuk çoluğun ayıklanması lazım ''Ponçik:Yutuptan para gazanıyom ben..Monçik:Nasıl la? Ponçik:Bak olum 2 dolarım var hahaha...Monçik:Vay anasını....'' diyen tip ve modeller gitsin istiyor adamlar da haklı...

Yöntemini paylaşmak istiyorsan paylaşabilirsin. Yada konu açıp özel den de dağıtabilirsin.

Abone kismini arastiriyorum suan 300 tane kastim egerki dusus olmazsa silinmesse yardimci olacagim 14 saat oldu bir iki gun bekleyecegim donus yaparim arkadaslar baska bir sorun ise 4.000 saat olayi suanki izlenim siteleri vs bunu basaramiyor ortzlama 30 sn gosterdigi icin ama o bir sekilde gecilir

Arkadaşlar şartları sağlayıp başvuru yapanlar vardı onların kanaları ne durumda hala onay sürecindemi

Arkadaşlar şartları sağlayıp başvuru yapanlar vardı onların kanaları ne durumda hala onay sürecindemi

Hala inceleniyor..

Youtubeun bu hale gelmesinin sebebi piyasada tekel olması. Onlarda başka alternatif olmadığını bildiklerinden istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Youtube'a çok büyük bir rakip gelmeli, daha iyi avantajlar sağlayıp büyük youtuber'ların bazılarını kendi safına çekmeliki youtube bi silkelenip kendine gelsin.

Hala inceleniyor..

Youtubeun bu hale gelmesinin sebebi piyasada tekel olması. Onlarda başka alternatif olmadığını bildiklerinden istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Youtube'a çok büyük bir rakip gelmeli, daha iyi avantajlar sağlayıp büyük youtuber'ların bazılarını kendi safına çekmeliki youtube bi silkelenip kendine gelsin.

Kesinlikle firmalar ve reklam verenler içinde farklı bir alternatif olmalı. Google, youtube her şey adamların elinde. İstedikleri gibi davranıyolar

youtube amacına ulaşıyor. eskiden ülkemizde meşhue ve ünlü youtuberlar varmıydı ? işte youtube böyle yapa yapa hem reklamını yapıyor, hemde bu işi hakkı ile yapanları destekliyor. hakkını savunuyor. youtube işi biliyor bir nevi. oluşan takipcilere bakın kanalların milyonalarca takipcileri var. yani adam gibi buyuk kanalalr otomatikman herkesleri youtube abınesi yapıyor, bir gmail aldırıyor. özetle youtube bizleri istemiyor artık :D biz olmasakda zaten youtubeye meraklı takipciler giriyor.amaçda o zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri