S
Sakarya
Guest
heryerde haziran sonunda düzelecek yazıyor doğru mu bu arkadaşlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Madem ozgun neden adsense bekliyorsunuz.partnere basvurunBenim özgün kanal 6 aydır incelemede bekliyor.Özgün kanalların çoğunu onayladılar diyorlar ama bana uğramadı.İnşallah bu hafta içi onaylarlar.
Benim özgün kanal 6 aydır incelemede bekliyor.Özgün kanalların çoğunu onayladılar diyorlar ama bana uğramadı.İnşallah bu hafta içi onaylarlar.
Madem ozgun neden adsense bekliyorsunuz.partnere basvurun
Birçok partner para kazanması açık olmayan kanalı almıyor...
Özgün kanal mı spam mi
Bugün 20:00 itibariyle 5 ağam kanalım onaylanmış vaziyette. 5 ayın sonunda Mutlu haberi aldım
Bugün 20:00 itibariyle 5 ağam kanalım onaylanmış vaziyette. 5 ayın sonunda Mutlu haberi aldım
Onaysızlar bu konuyu trollüyor farkındamısınız ?!
Onaysızlar bu konuyu trollüyor farkındamısınız ?!
şu onay alan şahıslar gelen maille birlikte bir resim atsınlarda görelim. eğlence yeri değil burası. her seferinde kanal takibi çalıştırıyorum bomboş. banlanabilir adsense konusunda olduğu gibi burayıda boşa trolleyen.
Bencede resim atın bakalım, biraz detaylarını paylaşın özgünmü,spam mı söyleyin.Yangından mal kaçırır gibi 5 kanalım onaylandı deyip kaçmayın arkadaşlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.