4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Saglik olsun. Peki gercekten tekrar kullanilan icerik var mi kanalinda

slayt olunca direk tekrar içerik diyor. Lakin o slaytı da gayet güzel yapıyorum öyle at kaç değil, bir saat emek veriyorum. Zaten kullandığım içerikleri eskiden kullanan olsaydı bile bu aralar kullanan olmadığını biliyorum zira tüm kanalların pk si gittiği gibi kaçıp gittiler:D
Artık basit animasyon yapıp yayınlamayı düşünüyorum, kanalı pksi kapalı diye bir kenara atmak istemiyorum..

Keşke benim kanalımda red yese. 4.aya girdim, ek incelemede bekletiliyorum. Artık kanalımda ki videolarımı kademeli olarak silmeye başladım bir şey engelliyor onaylanmasını diye...

benim anlamadığım 1 yıl içinde bu şartlar sağlanmazsa onca emek boşa mı gidiyor ? 4000 saat imkansız yapamam daha 15 saat :(

Arkadaşlar 4000 saat olayı gerçekden zor eger bot panellerle 4k saat hizmeti alırsanız %90 red yer. Algoritmanın hepsi tutması gerekiyor yani 1 saatlik video yükle bot hizmet al izlensin olayı yok zaten bir süre sonra o izlenim silinir.

4k saat aşmanız kanalın onay alması için videolar özgün nitelikde ve izlemelerle orantılı

Örnek 10 video var ortalama 5-30dk arası herbir video 1k begeni 50bin gösterim 200 saat izlenim almak zorunda min.

Siz 2 tane 2 saatlik video atıp hizmet alırsanız begenisiz yorumsuz gösterimsiz saat izleme çekilirse tabiki %90 red yer.

Arkadaşlar 4000 saat olayı gerçekden zor eger bot panellerle 4k saat hizmeti alırsanız %90 red yer. Algoritmanın hepsi tutması gerekiyor yani 1 saatlik video yükle bot hizmet al izlensin olayı yok zaten bir süre sonra o izlenim silinir.

4k saat aşmanız kanalın onay alması için videolar özgün nitelikde ve izlemelerle orantılı

Örnek 10 video var ortalama 5-30dk arası herbir video 1k begeni 50bin gösterim 200 saat izlenim almak zorunda min.

Siz 2 tane 2 saatlik video atıp hizmet alırsanız begenisiz yorumsuz gösterimsiz saat izleme çekilirse tabiki %90 red yer.

"Arkadaşlar 4000 saat olayı gerçekden zor eger bot panellerle 4k saat hizmeti alırsanız %90 red yer. Algoritmanın hepsi tutması gerekiyor yani 1 saatlik video yükle bot hizmet al izlensin olayı yok zaten bir süre sonra o izlenim silinir." %100 yanlış bilgi.

"Arkadaşlar 4000 saat olayı gerçekden zor eger bot panellerle 4k saat hizmeti alırsanız %90 red yer. Algoritmanın hepsi tutması gerekiyor yani 1 saatlik video yükle bot hizmet al izlensin olayı yok zaten bir süre sonra o izlenim silinir." %100 yanlış bilgi.

Özgün video ile geçmenin nesi yanlış bilgi :) spam videolar ile geçmeyimi düşünüyorsun %10 sansla geçiliyor zaten bende geçiyordum eskiden ama sağlam değil %100 doğru bilginle aydınlat bizi dinliyorum.

Özgün video ile geçmenin nesi yanlış bilgi :) spam videolar ile geçmeyimi düşünüyorsun %10 sansla geçiliyor zaten bende geçiyordum eskiden ama sağlam değil %100 doğru bilginle aydınlat bizi dinliyorum.

"Arkadaşlar 4000 saat olayı gerçekden zor eger bot panellerle 4k saat hizmeti alırsanız %90 red yer" bu kısımdan bahsediyorum. bot 4000 saat alıp red yeme kısmından. Rasgele bilgi verirseniz yanlış yönlendirme yapmış olursunuz

Bot sistemlerle aldığın 4k saat düşmüyorsa gayette onay alırsın. %90 red yeme gibi bi durum yok . Yanlış bilgi. Bot sistemlere 3-4 gündede onay aldık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam botlarla aldığım 4k saatlerle hiç ama hiç red yemeden 7-8 kanal tamamladım. Sadece 1 tane ek incelemeye gitti o halen beklemede

96k abone, full eşleşen içerik red yedi. Bir ihtimal deyip 7 gün önce göndermiştim kanalı onaya..

Ek incelemeye giren kanal 3 gün önce red yemiş

Benden 1 buçuk ay sonra ek incelemeye girmişiniz ve 4 temmuzda red almışsınız. Ben Marttan beri ek incelemedeyim, kesin unutuldum ben, kaynadı gitti kanalım arada :( Red almaya bile razı duruma geldim :D

Benden 1 buçuk ay sonra ek incelemeye girmişiniz ve 4 temmuzda red almışsınız. Ben Marttan beri ek incelemedeyim, kesin unutuldum ben, kaynadı gitti kanalım arada :( Red almaya bile razı duruma geldim :D

oda bişey mi ben 7 aydan fazla oldu incelemedeyim ses yok :) hatta kanalı marka hesabına taşıdım yeniden başvurdum yine ses yok

nerde

kanalım onaylanmadı. 2 aydır sanırım onaya göndermiştim bugün tekrarlanan içerik deyip red etmişler. Beklediğim sonuçtu. Sanırım temmuz da bir çok kişinin kanalı sonuçlanmıştır bir kontrol edin derim

nerde mart şart sağlandı temmuz bitiyor halen incelemede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri